Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τα φαινόμενα απατούν...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας...

Γιατί πρέπει να ρυθμίσουμε... την υφαλοκρηπίδα μας; Για όσους έχουν απορίες.

Τι σημαίνει υφαλοκρηπίδα και τι η "διευθέτησή" της. Ο Αντώνης Κακαράς απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ και σήμερα συγγραφέας,μέλος της ΚΕΘΑ, εξηγεί με απλά λόγια σ΄ένα κείμενό του  τι είναι η υφαλοκρηπίδα αλλά και γιατί είναι απαραίτητο να τη ...ρυθμίσουμε.

Υπόθεση Βατοπεδίου: Ο πρόξενος, η κατάθεση και η γρίνια στο ΠΑΣΟΚ!

Η πολύκροτη υπόθεση Βατοπεδίου έχει αρχίσει-ένεκα των πρόσφατων εξελίξεων- να προκαλεί έντονους τριγμούς στο εσωτερικό του κυβερνητικού σχηματισμού.
Μετά την απαλλαγή του Θεόδωρου Ρουσόπουλου απο την ολομέλεια της Βουλής με ψήφους του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και της Αριστεράς δημιουργούνται  νέα δεδομένα αλλά και σοβαρός σκεπτικισμός στην υπό  εξέλιξη υπόθεση.

Grégoire Toi + Moi MyMajorCompany

Αστεία καταδίωξη γυναίκας οδηγού!

Δείτε το βίντεο
Χωρίς υπονοούμενα προς το ασθενές φίλο!!!


Nina Zilli - L'Uomo Che Amava Le Donne (video ufficiale)

Πώς συνεννοείται ένας κόσμος;

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Πώς συνεννοείται ένας κόσμος που δεν συνεννοείται; Δεν πρέπει ν’ απορεί κανείς που δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στις μέρες μας. Οι λέξεις έχασαν το νόημά τους.Η αίσθηση ότι η ζωή έχει νόημα και αξία χάθηκε. Σε μια τέτοια εποχή οι ικανοί άντρες δεν αναμιγνύονται με τα κοινά. Ανίκανοι και αδαείς πολιτικοί, γίνονται όργανα ξένων συμφερόντων. Δουλεύουν εναντίον της ενότητας του λαού. Ευτελίζουν τις πνευματικές αξίες, την Ελληνική γλώσσα, την Ορθόδοξη Πίστη, την Ελληνική Πατρίδα,την Ελληνική οικογένεια, την έντιμη εργασία, την μόρφωση των νέων. Ευτελίζουν τις πνευματικές αξίες για να τις υποκαταστήσουν με το χρήμα.

BO - Tha Thela (Official Video Clip 2010)[HQ Sound]

Τι σήμαινε το ολόιδιο ντύσιμο Παπανδρέου και Ερντογάν;

Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με το ότι τάχα οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, καθώς και όλο το ακροατήριο φορούσαν γαλάζια κασκόλ που υποτίθεται συμβολίζει το χρώμα του Αιγαίου και όλοι οι Έλληνες ενθουσιάστηκαν και οι δημοσιογράφοι έκαναν λόγο για συμβολισμό ειρήνης και διάφορα τέτοια, θα ήθελα να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:

MATTYAS feat. KRISTINA S. - "SECRET LOVE" (official clip)

Rec - Se Oneira Xamena

ΠΤΩΣΗ 62,2% ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Πτώση 62,6% παρουσίασαν οι πωλήσεις αυτοκινήτου το β' εξάμηνο του 2010 σύμφωνα με το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ). Ο κλάδος των αυτοκινήτων κατέγραψε 141.499 ταξινομήσεις στο σύνολο του 2010. Η σύγκριση των...

3 Κύπριοι ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές για την Eurovision 2011

Το ελληνικό κρατικό κανάλι ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν επίσημα αίτηση για συμμετοχή στον ελληνικό τελικό για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision...

Πόσοι εργάτες χρειάζονται για να φτιάξουν ένα καλώδιο;

ΔΕΙΤΕ: Η απάντηση κρύβεται στην φωτογραφία...

Παναγίωτης Πετράκης VS Μαρία Μπεκατώρου ?????



vs