Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Φάτε Μπερλου-σκόνη!

Οι τελειωμένοι της κατεστημένης ενημέρωσης, όποτε αναφέρουν το όνομα του τέως πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, είτε χαμογελούν ειρωνικά είτε κοτσάρουν μια έκφραση αποδοκιμασίας για τα ατοπήματα του χαρωπού εβδομηντάρη που προσβάλλει την... άμεμπτη ηθική τους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν πάθει δισκοπάθεια από τις επικύψεις που έκαναν στο προδοτικό καθεστώς Σημίτη και έχει ξεραθεί το στόμα τους από το γλείψιμο σε μικρά και μεγάλα λαμόγια, τα οποία αντιμετώπιζαν με εμετικό, υποκριτικό σεβασμό. «Ο Μπερλουσκόνι και τα ερωτικά σκάνδαλά του» λένε οι χρυσοκάνθαροι που εισπράττουν 500.000 ευρώ τον χρόνο για τις 500 λέξεις που μηρυκάζουν στα δελτία και τα γραπτά τους. Το έγκλημα του Σίλβιο είναι ότι, αφενός, δεν τους ρώτησε για τα ρομάντζα του και, αφετέρου, οι παράνομες σχέσεις του ήταν αποκλειστικά και μόνο με γυναίκες και μάλιστα εκπάγλου καλλονής. Για τους άλλους κομισάριους και δερβέναγες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που έχουν κατηγορηθεί για υποθέσεις παιδεραστίας, ή για μερικούς-μερικούς αποτριχωμένους που κλείνονται στα χαμάμ με νταγλαράδες δημοσιογράφους δεν έχουν να πουν κακιά κουβέντα οι διαχειριστές εσφαλμένων εντυπώσεων. Όλοι καταλαβαίνουμε γιατί...

Της αποστασίας γίνεται.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πατριώτης, τον έλεγαν Μητσοτάκη. Αυτός ο πατριώτης με το που πήγε να σώσει την χώρα εμφανίστηκε ένας άλλος πατριώτης ο Αντώνης. Ο Αντώνης είναι αποστάτης λέει ο Μητσοτάκης γιατί μου έριξε την κυβέρνηση.

Ο Αντώνης ο πατριώτης, ο αποστάτης, αφού έριξε την Κυβέρνηση για πατριωτικούς λόγους έφτιαξε ένα κόμμα την Άνοιξη. Αφού τον στήριξαν διάφοροι φίλοι του επίσης πατριώτες επιχειρηματίες πχ Σωκράτης και σια το έκλεισε το κόμμα για πατριωτικούς λόγους.