Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Η επίσκεψη Νταβούτογλου «βρωμάει» πολύ…

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Αμέσως μετά το «ήλθα, είδα, επέβαλα και απήλθα» της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ και για την ακρίβεια, την επόμενη ημέρα, στην Ελλάδα ήρθε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, για συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης, όπως δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Κατά την επίσκεψή του στην γερμανοκρατούμενη λαθρο-αποικία (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;) ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον ομόλογό του Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά. Και αυτές οι συναντήσεις όχι μόνο δείχνουν αλλά και είναι αρκετά ύποπτες ως προς τον χρόνο που γίνονται, αλλά και πρόκειται να λειτουργήσουν ως πυλώνες πολλών και σοβαρών εξελίξεων για την χώρα μας στο άμεσο μέλλον.

Πληθαίνουν οι πάγοι της Ανταρκτικής

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις των επιστημόνων

Κόντρα στις προβλέψεις, οι πάγοι της Ανταρκτικής, όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, όπως υποστηρίζουν Αυστραλοί επιστήμονες.

Πιο συγκεκριμένα, οι πάγοι της Ανταρκτικής παρουσίασαν τον περασμένο μήνα τη μεγαλύτερη αύξηση από τότε που άρχισαν οι επιστήμονες να τους παρακολουθούν και να καταγράφουν τον όγκο τους από δορυφόρους, πριν δηλαδή τριάντα χρόνια.

Και πάλι ο λαός γύρισε την πλάτη στους κομματικούς διαδηλωτές.

Γενική είναι η παραδοχή ότι ο λαός της Αθήνας απείχε και χθες από το εκτονωτικό happening που επιχείρησαν τα συστημικά κόμματα που διαγκωνίζονται για καλύτερη θέση στη νομή της κοινωνίας και οι κομματικοί συνδικαλιστές που ανησυχούν μήπως χάσουν τον έλεγχο του πραγματικού εργατικού κινήματος που κάποια στιγμή (που θα πάει!!!) θα εμφανιστεί.

Η ίδια βαρετή πλέον εικόνα. Το κομματικό ΠΑΜΕ του συστημικού ΚΚΕ, έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιό του και αποχώρησε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με συνδικαλιστές του παλιού ΠΑΣΟΚ και με τον Πρόεδρο του αριστερού κόμματος της Γερμανίας (αλήθεια εκεί δεν είχαν κομμουνισμό με τον Χόνεκερ;;;) και στο τέλος τα γνωστά επεισόδια για να «σφυριχτεί» η λήξη της τελετής.

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ...

1. Aυτή είναι η ιστορία μιας φοβισμένης και ζαλισμένης ξανθιάς που πετάει με ένα διθέσιο αεροπλάνο, αυτή και ο πιλότος. Ο πιλότος παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει.
Αυτή αλλόφρων εκπέμπει σήμα κινδύνου.

"Μέι-ντέι! Μέι-ντέι! Βοηθήστε με! Βοηθήστε με! Ο πιλότος είναι νεκρός, έπαθε καρδιακή προσβολή και εγώ δεν ξέρω από αεροπλάνα. Βοηθήστε με! Βοηθήστε με σας παρακαλώ!"