Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Αντέχω


Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

Πώς βγαίνουν τα νύχια;


Όταν χτυπάμε το νύχι μας, αυτό μερικές φορές μαυρίζει και βγαίνει. Πώς βγαίνει, πού βρίσκονται τα καινούργια νύχια και γιατί μακραίνουν όταν τα κόβουμε;

Τα νύχια αποτελούνται κυρίως από τη σκληρή πρωτεΐνη κερατίνη, η οποία περιέχει στη σύστασή της άνθρακα, άζωτο, υδρογόνο, θείο και νερό. Πρόκειται για την ίδια βασική ουσία από την οποία σχηματίζονται οι τρίχες και τα μαλλιά μας, τα κέρατα των ζώων αλλά και το εξωτερικό στρώμα της επιδερμίδας μας.

Όταν ο πονηρός νομίζει πως είναι... έξυπνος.

Αν είναι κάτι στο οποίο η σημερινή κυβέρνηση έχει να επιδείξει έργο και μάλιστα με θαυμαστή αφοσίωση και συνέπεια από όλους τους υπουργούς, είναι το κυνήγι των πολυτέκνων.
Δεν θα αναφερθώ στις επιταγές της Νέας Τάξης που ενστερνίζονται πολλοί θαμώνες της λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την ευγονική και τον παγκόσμιο έλεγχο του πληθυσμού. Πάντως όλοι ανεξαιρέτως δεν αποδόμησαν μόνο όσα ο Καραμανλής ο νεώτερος έδωσε παραπάνω, αλλά πετσόκοψαν και όσα κατά καιρούς είχαν δώσει και οι ίδιοι.

Τις επαφές Ελλήνων πολιτικών με την πρεσβεία των ΗΠΑ αποκαλύπτει το Wikileaks

Τις επαφές που είχαν Έλληνες πολιτικοί και παράγοντες της δημόσιας ζωής με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα αποκαλύπτουν τα έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύονται μέσω του δικτυακού τόπου The Press Project, η αμερικανική πρεσβεία ενημέρωνε λεπτομερώς την Ουάσινγκτον και άλλες πρεσβείες για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και για τις θέσεις Ελλήνων πολιτικών.