Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Άνοδος τριών θέσεων στην παγκοσμια κατάταξη για την Εθνική

Τρεις θέσεις ψηλότερα σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα βρίσκεται η Εθνική ομάδα της Ελλάδας στη κατάταξη της ΦΙΦΑ.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η πρόκριση της στις «οκτώ» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, την ανέβασαν στην 12η θέση, κερδίζοντας αρκετούς πόντους μετά από την νίκη επί της Ρωσίας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Euro 2012.

Με κλειστά μάτια ο Πάπε Σο «ψηφίζει» τριφύλλι

Κάτι παραπάνω από επιθυμία είναι αυτή του Πάπε Σο προκειμένου να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος μίλησε στην Sportday και τόνισε πως η επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» είναι υπέροχη ενώ αποκάλυψε και το ενδιαφέρον της Εβιάν να τον εντάξει στο δυναμικό της αλλά εκείνος προτιμά τους «πράσινους» με κλειστά τα μάτια.

Οι αναμνήσεις του Κατσουράνη από το Euro 2004...


Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την κατάκτηση του Euro, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για τον άθλο της Εθνικής και τις στιγμές του τελικού με την Πορτογαλία.
  Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, σε συνέντευξή του στο sport24.gr, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στο Euro 2004 κατάργησαν τη λογική.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΧΑΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΝΙΚΟY ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Όσο και αν αυτό ακούγεται εκπληκτικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ, μια χαμένη νήσος που ανήκει στο γνωστό σύμπλεγμα των Πριγκιποννήσων, (η δέκατη νήσος), έξω από την Κωνσταντινούπολη, αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Τούρκους ερευνητές. Η νήσος αυτή που η ιστορική της ονομασία είναι Βόρδωνες, βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από την ακτή στην περιοχή του Μποσταντζή και είναι μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.