Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Πολύτιμη χαρουπιά

Η τροφή του Ιωάννη του Βαπτιστή, η τροφή που έσωσε κόσμο στην κατοχή, εναλλακτική σοκολάτα και γλυκό, συστατικό για καλλυντικά ακόμα και μέσο ζύγισματος πολύτιμων μετάλλων και λίθων (τα κουκούτσια τους ζυγίζουν πάντα περίπου 0,2γρ). Η λέξη ΚΑΡΑΤΙ προέρχεται από το καράτ που σημαίνει σπόρος στα αραβικά!!! Έχει και άλλο! Διάβασα ότι πιθανόν να αποτελέσει βιοκαύσιμο! Εδώ στην Β. Ιταλία δεν θα βρούμε ασφαλώς χαρουπιές... αλλά είναι σοφό και ωφέλιμο να διατηρούμε την μνήμη μας και την παράδοση μας η οποία πάντα αποδεικνύεται "σωτήριος".

Ανοιχτή επιστολή στον Γιώργο Παπανδρέου

Ευχαριστούμε την Κυρία Ειρήνη Βογιατζή - Χαραλάμπη για την παρασχεθείσα έγκριση δημοσίευσης της επιστολής της.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σέβομαι τους θεσμούς, αλλά το δικό σας πρόσωπο αδυνατώ να σεβαστώ για τον απλούστατο λόγο ότι εσείς δεν σεβαστήκατε τους πολίτες και την περήφανη Ελλάδα.

Υφαρπάξατε με δόλο την ψήφο του Ελληνικού λαού ενώ ήσασταν γνώστης όλων των οικονομικών προβλημάτων της χώρας.

Ξεκίνησαν επιχειρήσεις- Ηλεκτρονικός πόλεμος παντού στην Α.Μεσόγειο...

Δυστυχώς έχουμε ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο από την περιοχή της Ρόδου μέχρι σχεδόν τις ακτές του Ισραήλ με επίκεντρο το σημείο εγκατάστασης της πλατφόρμας «Ηomer Ferrington» της Noble Energy στο "Οικόπεδο 12" της κυπριακής ΑΟΖ, όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες του defencenet.gr από Ελλάδα-Κύπρο-Ισραήλ.

Στην περιοχή που ορίζεται από το τρίγωνο Ρόδου - Μεγίστης, του σημείου που έχει "δέσει" η πλατφόρμα του γεωτρύπανου (με άνδρες των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων με πολιτική ενδυμασία επάνω) και της Αττάλειας στην Τουρκία εξελίσσεται εδώ και λίγες ώρες η πρώτη αναμέτρηση των τριών χωρών με εφαρμογή ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ECM) και αντι-αντιμέτρων (ΕCCM). Ταυτόχρονα παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση δυνάμεων κυρίως αεροσκαφών ηλεκτρονικής αναγνώρισης και UAV σε πρώτη φάση, πρακτικά από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.