Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ΟΙ...ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ: ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ!

Απίστευτο. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό το οποίο ακριβώς είχαμε προβλέψει. Εξάλλου η προπαγάνδα τους έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Από μέρες λοιπόν τώρα, παρατηρούσαμε ότι η κυβέρνηση και όλος ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος, παρουσίαζαν την όλη κατάσταση πολύ τραγική και τον πρωθυπουργό να δίνει τις «μάχες» του. Άλλωστε και ο ίδιος σε όλες τις δηλώσεις του, επαναλάμβανε συνεχώς τη φράση «θα δώσουμε τη μάχη». Το λέγαμε ότι αυτό μας βάζει σε υποψίες πως στο τέλος θα παρουσιάσουν την καταστροφή ως τεράστια νίκη.

Τουλάχιστον τρεις Ιάπωνες εκτέθηκαν σε ραδιενέργεια

Θα υποβληθούν σε ειδική πλύση

Τουλάχιστον τρεις Ιάπωνες, οι οποίοι κατοικούν σε μια πόλη κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο, όπου νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε έκρηξη, εκτέθηκαν σε ραδιενέργεια.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ανήκαν σε μια ομάδα περίπου 90 ασθενών που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της πόλης Φουτάμπα-μάτσι και επιλέχθηκαν τυχαία από τους γιατρούς για να υποβληθούν στις εξετάσεις που γίνονται έπειτα από ένα πυρηνικό ατύχημα, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση NHK.