Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Θεαματικοί λαβύρινθοι από όλο τον κόσμο.

Spectacular Labyrinths From Around the World  amazing odd interesting funny worlds largest maze 200907231915212495

"OI ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ"!!

Σοβαρότατες καταγγελίες που αφήνουν έκθετη την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής σχετικά με την δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο Γιάννης Μακρής μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ κατήγγειλε πως οι μοτοσυκλετιστές της ομαδας ΔΙΑΣ δεν ενισχύθηκαν από συναδέλφους τους και περιπολικά παρότι το ζήτησαν για τις ανάγκες της επιχείρησης, επειδή την ώρα εκείνη βρίσκονταν σε υπηρεσία φύλαξης "ποδασφαιριστών και αθλητικών παραγόντων" τους οποίους ο πρόεδρος των αστυνομικών χαρακτήρισε στόχους πέραν πάσης λογικής.

ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ

...Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Το Duster της Dacia πάει Κολοράντο

Για το διάσημο παραλιακό ράλι Pikes Peak International Hill Climb.

Με ένα ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό όχημα Duster θα συμμετάσχει η ρουμανική αυτοκινητοβιομηχανία Dacia στο διάσημο παραλιακό ράλι Pikes Peak International Hill Climb, που διοργανώνεται στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Το ειδικά διαμορφωμένο Duster έχει κατασκευαστεί με την ουσιαστική βοήθεια και τεχνογνωσία της Renault και του κέντρου έρευνας και τεχνολογίας που έχει οργανώσει η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία στο Μιοβένι της νότιας Ρουμανίας.

Εικονική πραγματικότητα

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

«άρτι δι’ εσόπτρω εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον»- Κορινθ. ιζ,12

1.Τώρα βλέπουμε τα πράγματα σαν μέσα σε καθρέφτη. Μετά το θάνατο θα βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι.

2.« Ο καθρέφτης» είπε ο παπα-Νικόλας , την ώρα που πίναμε τον καφέ στα Δέντρα, στο καφενεδάκι δίπλα στην εκκλησία,«δημιουργεί το είδωλό σου. Αν δεν υπήρχε ο καθρέφτης θα βλέπαμε τους άλλους και θα ξεχνούσαμε τον εαυτό μας, αντί να είμαστε διαρκώς στραμμένοι γύρω απ΄ τον εαυτό μας. Στο Άγιον Όρος δεν υπάρχουν καθρέφτες. Στον Άγιον Όρος δεν θέλουν να κάνουν τον εαυτό τους είδωλο!»