Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Κώστας Κόλλιας - Να'χα χαρά να μοίραζα

Οι ΜΚΟ παίζουν και «βρώμικα» παιχνίδια

Το θέμα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ ή NGO) είναι σοβαρότατο και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές χώρες άρχισαν να αναζητούν τρόπους αντιμετώπισής τους καθώς εξελίσσονται σε πρόβλημα για έναν και μοναδικό λόγο: ενώ ο τίτλος τους και το καταστατικό τους «φωνάζουν» πως δεν έχουν καμία σχέση με κράτη και κυβερνήσεις, η χρηματοδότησή τους είναι στις πλείστες περιπτώσεις μόνο κρατική με αποτέλεσμα τα μέλη τους να είναι υποχρεωμένα να ακολουθούν καθορισμένη πολιτική γραμμή από αυτούς που πληρώνουν.

To φωτογραφικό... TOP-100!



ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ

Για να ανακαλύψετε την «πραγματική» ηλικία του σώματός σας, κάντε μερικά απλά τεστ:

Εγκέφαλος
Μετρήστε ανάποδα από το 100 ανά επτάδες. Κρατήστε το χρόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το μέτρημα. Αν είστε κάτω από 40 ετών, δεν πρέπει να κάνετε περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα. Αν η ηλικία σας είναι ανάμεσα στα 40 και τα 60, ο ιδανικός χρόνος ανεβαίνει στα 40 δευτερόλεπτα.
Αν ο χρόνος σας είναι καλύτερος, αφαιρέστε δύο χρόνια από την ηλικία σας. Αν είναι χειρότερος προσθέστε δύο, για να βρείτε την «ηλικία» του εγκεφάλου σας. (Professor Dave Moore, Πανεπιστήμιο του Nottingham).

Χρυσός, το μόνο αξιόπιστο νόμισμα

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι επενδυτές αναζητούν κάτι που αντέχει στον χρόνο.

Τα μέταλλα άλλωστε απέδειξαν πως είναι δυνατά, αφού αποχαιρέτησαν το 2010 με "χαμόγελα" και ήταν ανάμεσα στους νικητές της χρονιάς που έφυγε.

Δημοσίευμα του περιοδικού "Newsweek" αναφέρεται στο χρυσό και στις δηλώσεις του προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Τα 7 θαύματα του κόσμου!!!

Τὸ βλογημένο μαντρί, διαβάζει η Άννα Συνοδινού


Η καλύτερη καταδίωξη EVER!