Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ζητείται ηγέτης!


  Εμφανίζονται ανερυθρίαστα, με περισσό θράσος  και ομιλούν  από τηλεοράσεως (είναι πιο ασφαλής η τηλεόραση...) οι εκδοροσφαγείς της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, που προσομοιάζει σαν την αγελάδα που δεν γνωρίζει τη δύναμή της, αφήνεται να τη σέρνει με ένα σχοινάκι από το  λαιμό ένα μικρό παιδάκι!
  Δυστυχώς επίσης, βρίσκουν ευαρίθμους (ολιγαρίθμους) οπαδούς που είτε από κεκτημένη ταχύτητα είτε από συμφέρον είτε από ευήθεια εξακολουθούν να πλαισιώνουν αποτυχημένα κόμματα και παρατάξεις.

  Εκείνο που ο λαός αναζητεί αυτή  τη στιγμή είναι έναν ΗΓΕΤΗ.
  Εναν ηγέτη που δεν θα έχει διαβρωθεί από τη ρεμούλα, έναν που θα είναι κοινής αποδοχής , έναν που θα εμπνέει το λαό, έναν που δεν θα λογαριάζει Τρόϊκες και ...σαλούφες, έναν που θα αποτινάξει από το σώμα της Ελλάδος τις βδέλλες που της πίνουν το αίμα και τον ζυγό που της φόρτωσαν οι ψευτοπολιτικάντηδες της συμφοράς και της...προόδου, των ήλιων με τα ανώμαλα χρώματα και των άλλων με τις ...δάδες και τους πυρσούς!
Έναν ηγέτη που να "έχει κλείσει στη ψυχή του την Ελλάδα" και να  αποτινάξει από πάνω της μνημόνια και ξένα συμφέροντα.

Επιδοτούμενη Δημοσιογραφία

Η εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας θα μπορούσε κάλλιστα να αποτυπωθεί μέσα από τις σελίδες της έντυπης αλλά και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας του τόπου μας. Οι σκηνές οδύνης, αγωνίας και ανέχειας που ζουν οι συνάνθρωποι μας, η κάθε είδηση που βγαίνει προς τα έξω και μας ενημερώνει κατά πόσο μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε σαν πολίτες αυτής της χώρας.

Πολλές φορές, μάλλον τις περισσότερες, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, κάνουν αυτό ακριβώς που λέει και το όνομα τους. Δεν ενημερώνουν τον κόσμο για γεγονότα, δε μεταφέρουν ειδήσεις και νέα αλλά διαμορφώνουν απόψεις, χειραγωγούν το νου του μέσου ανθρώπου και καλλιεργούν το ιδεολογικό υπόβαθρο μιας βυθιζόμενης κοινωνίας.

Η σκηνή του Μεγάλου Ναπολέοντα, ένα από τα κειμήλια της Ι.Μ. Εσφιγμένου.


Στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου υπάρχει η καλούμενη Πύλη δηλαδή η Σκηνή του Ναπολέοντα του Α', η οποία κατά την ετήσια πανήγυρη της Μονής απλώνεται σαν παραπέτασμα στην είσοδο του κυρίως Ναού από τη Λιτή (Βασιλική Πύλη).

Η ιδεολογία των Ατλάντιων

Ο Ιωσήφ Στάλιν, ο Εμβέρ Χότζα, ο Νικολάε Τσαουσέσκου, ο Βόιτσεκ Γιαρουζέλσκι, ο Φιντέλ Κάστρο είναι ονόματα που προκαλούν ρίγη ανατριχίλας στο άκουσμά τους. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, που «ευτύχησαν» να ζήσουν υπό την... αιγίδα τούτων των «άγιων» μορφών, αποπειράθηκαν πολλάκις να αποδράσουν από τους σοσιαλιστικούς παραδείσους. Μάλλον θα έφταιγαν οι πολλές αμερικανικές ταινίες που έβλεπαν και είχαν πειστεί ότι περνούσαν άσχημα. Ισως και να ευθυνόταν η λάθος στάση που είχαν επιλέξει να τηρήσουν απέναντι στη «λαϊκή» εξουσία. Οντως είναι λάθος να στέκεσαι μπροστά στις κάννες των Αρχών «ασφαλείας» αντί να είσαι εσύ εκείνος που κρατάει το όπλο και πατάει τη σκανδάλη. Ακόμα μεγαλύτερο λάθος είναι να διαλέγεις τον ρόλο του ανακρινόμενου αντί να προτιμήσεις το «λειτούργημα» του ανακριτή.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Έλληνες, ιδού ο εχθρός!!!
Αθήνα 24η Φεβρουαρίου 2013....


Και όταν, το πρωί της Κυριακής του Θωμά, την 27η Απριλίου 1941, η ανοχύρωτη Αθήνα ξυπνούσε τρομαγμένη και τα εχθρικά σιδηρόφρακτα στρατεύματα εισέβαλαν στα σπλάχνα της, ο πρώτος αρχιεκφωνητής του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών Κώστας Σταυρόπουλος, μπροστά στο μικρόφωνο του ελεύθερου ακόμη ραδιοφώνου από τον ραδιοθάλαμο του Ζαππείου, επιχειρώντας να δώσει κουράγιο στους θλιμμένους Αθηναίους που

8χρονο αγοράκι έκλεβε κεριά από εκκλησία για να έχει φως και να διαβάζει στο σπίτι του. !!


Θράκη: 8χρονο αγοράκι έκλεβε κεριά από την εκκλησία γιατί δεν είχε ρεύμα στο σπίτι του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης μετά την αποκάλυψη πως ένα 8χρονο αγοράκι έκλεβε κεριά από εκκλησία για να έχει φως και να διαβάζει στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος είπε στους αστυνομικούς πως δεν έχουν πια στο σπίτι του ηλεκτρικό ρεύμα, αφού τους το έκοψε η ΔΕΗ και γι’ αυτό το λόγο αναγκάστηκε να κλέψει.

Μνημονιακά Oscars 2013