Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ησυχο, ήσυχο το ποταμάκι...

Αριστερά ο Θανάσης Βέγγος. Δεξιά δεν βρίσκεται ο Στέλιος Ράμφος, αλλά ο Γιώργος Ξύδης (ο γιατρός στην ταινία «Τρελός παλαβός και Βέγγος»)

Το ιστορικής σημασίας ποίημα της ταινίας «Τύφλα να 'χει ο Μάρλον Μπράντο» είναι κατά τι ανώτερο των νεφολογιών του Ράμφου

Αυτό λέγεται Βουλή συνεδριάζουσα;

Εικόνα αρχείου από παλαιότερη...συνεδρίαση!!!
Η "Κασιδιαρομαχία" στη ...Βουλή απεκάλυψε ότι από  τους 300 βουλευτές που όφειλαν να είναι στη συνεδρίαση της Βουλής, παρίσταντο...τρεις (3)!!!
Οι υπόλοιποι; Είχαν πάει να μαζέψουν... βρούβες;

Ήταν εικόνα Βουλής αυτή; Αν εξαιρέσει κανείς τους προφυλακισμένους,  οι υπόλοιποι και πληρώνονται με χρυσά λεφτά και δεν πατάνε (συνήθως) ούτε στο καφενείο της Βουλής!

Ντομάτες πράσινες τουρσί!!!

Σημείωση: τώρα θα λέτε τι με έπιασε μέσα στο καταχείμωνο και φτιάχνω τουρσιά. Και θα έχετε δίκιο γιατί είχα πάρει πριν 10 μέρες από τη Λαϊκή τις ντομάτες και για να μην τις πετάξω αφού δεν ωρίμαζαν είπα να τις κάνω τουρσί. Αυτές οι πράσινες ντομάτες που βλέπουμε το χειμώνα είναι οι τελευταίες που γίνονται στα υπαίθρια περβόλια και λόγω κρύου δεν κοκκινίζουν. Είναι όμως πολύ γλυκές εν σχέσει με την εμφάνιση τους και μπορούν να γίνουν ένα τέλειο τουρσί.

ΥΛΙΚΑ: