Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η αφύσικη ομορφιά της παραλίας γυαλιού στην Καλιφόρνια




Πηγαίνοντας πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα, η παραλία του γυαλιού στην Καλιφόρνια,χρησιμοποιήθηκε ως χωματερή για απορριμάτα και γυαλιά. Δεκαετίες αργότερα, η παραλία είναι καλλυμένη με υπέροχο πολύχρωμο γυαλί που εξαπλώνεται μέχρι τον ωκεανό!

Η απομυθοποίηση του κ. Βενιζέλου: από σωτήρας, ολετήρας!

Πρωτοσέλιδο στο Πρώτο Θέμα την εποχή
του αγώνα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
του Κώστα Ροδινού

Τον κ. Βενιζέλο συνόδευε η φήμη του ευφυούς, αλλά πολυπράγμονος πολιτικού.

Δεινός ρήτωρ, αγαπημένος των τηλεοπτικών παραθύρων, αλλά από έργο, τίποτα το συγκλονιστικό. Και πέρασε από πολλά υπουργεία. Οπότε τις ευκαιρίες του τις είχε.

Η ανάληψη του Υπουργείου Οικονομικών, με το δέλεαρ της Αντιπροεδρίας, ήταν ένα υψηλό ρίσκο, δεδομένης της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Βενιζέλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο δόλωμα και ως εκ τούτου υποτίμησε την παγίδα. Κάπως έτσι την παθαίνουν τα περισσότερα θύματα.

Έλληνες τεχνικοί "τύφλωσαν" F-16 στα 35 μίλια! Τι αποκαλύπτει απόρρητο έγγραφο

Η αποκάλυψη για ερευνητικό πρόγραμμα πέντε επιστημόνων σχετικά με τη σχεδίαση ενός πρωτοποριακού συμπλέγματος ραντάρ-υπερόπλου,που ανεξήγητα μένει στα συρτάρια,δυστυχώς δεν είναι η μόνη περίπτωση. Όπως αποκαλύπτει το Onalert,δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που από ελληνικά μυαλά και χέρια έχουν προκύψει σημαντικές ιδέες και ανακαλύψεις οι οποίες πάντα δεν προχωρούν στην υλοποίηση με φθηνές δικαιολογίες.

Η φθηνότερη όλων είναι η προσπάθεια να παρουσιαστούν -από ένα σημείο και μετά κι αφού όλα τα επιχειρήματα έχουν “καταρριφθεί”- ως γραφικοί οι εμπλεκόμενοι μ΄ αυτές τις ανακαλύψεις και τα προγράμματα!

Γαϊδουράκια... παροχής υπηρεσιών

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής το υπουργείο Οικονομικών άλλαξε... ρότα και πλέον από τους... “μεγαλοκαρχαρίες” στοχεύει τους ιδιοκτήτες γαϊδουριών της Σαντορίνης. Οι οδηγοί είναι πλέον υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις σε μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

Όπως είναι φυσικό τα νέα δεδομένα έχουν φέρει αναστάτωση, αφού η καθημερινότητα των επαγγελματιών προϋποθέτει... γραφειοκρατία.