Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αρπαχτές από το ΠΛΑΙΣΙΟ

Στις 8/9/2010 αγόρασα ένα media player FANTEC από το ΠΛΑΙΣΙΟ.
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη χρήση του μέχρι που στην προσπάθειά μου για αναβάθμιση του firmware, το μηχάνημα "πάγωσε".
Το πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ για επισκευή στις 31/12/2010 όπου μου είπαν πως δεν τα επισκευάζουν και μπορούν να μου δώσουν πιστωτικό. Σκεπτόμενος (λάθος) πως θα αγόραζα κατ' ευθεία ένα καινούργιο δέχτηκα.
Δυστυχώς δεν υπήρχαν νέα μηχανήματα και όπως μου είπαν δεν ξέραν πότε θα φέρουν.

Ελλάδα χωρίς Έλληνες, και «Έλληνες» χωρίς Ελλάδα.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω και ίσως θυμώσω πολλούς, το θέμα δεν είναι αν αυτά που γράφω είναι δυσάρεστα αλλά αν είναι αληθινά.
Παρακολουθήσαμε όλοι την συνέντευξη των τροϊκανών και μείναμε άναυδοι απ’ την ωμότητα και την προσβλητικότητα των δηλώσεων.
Σε μια συνέντευξη του Μπους ένας Άραβας δημοσιογράφος του πέταξε ένα παπούτσι, κίνηση πολύ προσβλητική για όσους ξέρουν το τι σημαίνει για ένα Μουσουλμάνο αυτή η κίνηση.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο 4ος ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ? BINTEO ΣOK!

"Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζώου να λέει: Έλα και βλέπε. Και είδα, και να, ένα άλογο, ωχρό κι εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό ονομαζόταν θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του" και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία της γης" Αποκάλυψη 6:7,8.

Childbirth (Birth) 3D Video Animation - Cesarean Birth (C-section)


Yπολογίστε γρήγορα πόσο πρέπει να τρώτε

Πολλές φορές, όταν θέλουμε να ακολουθήσουμε κάποια υποθερμιδική δίαιτα, δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε εύκολα τις ποσότητες που μας δίνει, όταν αυτές προσδιορίζονται με γραμμάρια. Kαλό είναι να διαθέτετε μία ζυγαριά, ώστε να μετράτε με ακρίβεια τις ποσότητες· μπορείτε όμως να τις υπολογίσετε και χωρίς αυτήν, αρκεί να έχετε ένα κανονικό φλιτζάνι του τσαγιού, ένα κουτάλι της σούπας και ένα κουταλάκι του γλυκού. Aκόμα όμως και αν δεν ακολουθείτε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά απλώς προσέχετε το βάρος σας, οι μετρήσεις που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε την ποσότητα των τροφίμων που καταναλώνετε.

ΔHMHTPIAKA
● 100 γρ. ρύζι βραστό = 1 φλιτζάνι = 100 θερμίδες
Για κάθε 100 γρ. ρύζι βραστό αντιστοιχεί 1/3 του φλιτζανιού ρύζι ωμό.
● 30 γρ. δημητριακά πρωινού σε νιφάδες καλαμποκιού = 1/2 φλιτζάνι = 160 θερμίδες
● 30 γρ. νιφάδες βρόμης = 1/2 φλιτζάνι = 127 θερμίδες

Το άγος των Ιμίων εκσυγχρονίστηκε


Το όνειδος του Σημίτη έχει βρει άξιο συνεχιστή στον πράσινο θίασο του Γιώργου Παπανδρέου. Σ' αυτό το ιστορικό video υπάρχει η απίστευτη σκηνή όπου ο γκαουλάιτερ της Κομισιόν Σερβάς Ντερούζ αποφασίζει και διατάζει τους νεοπατριώτες του ΓΑΠ να ξεπουλήσουν Ελλάδα μέχρι το ποσόν των 50 δισ. ευρώ. Ούτε ένας βουλευτής δεν έχει παραιτηθεί μέχρι τώρα από την καγκελαρία της Ιπποκράτους. Διά τούτο απόλυτα συνυπεύθυνοι άπαντες. Δείτε το αν αντέχετε!