Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κλειστό μέχρι νεωτέρας!

Την αναστολή όλων των εργασιών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση αποδεχόμενη την σχετική εισήγηση του Σοφοκλή Πιλάβιου.

Συγκεκριμένα, υπέρ της εισήγησης του προέδρου της ομοσπονδίας υπήρξαν 49 ψήφοι. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η Σούπερ Λίγκα, η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση (Διαβάστε την εδώ). Στην ψηφοφορία υπήρξαν 7 αρνητικές ψήφοι (Δράμα, Κιλκίς, Ηράκλειο, Κυκλάδες, Λάρισα, Πέλλα, Χανιά) και μια ένωση (Λέσβος) που δήλωσε απλώς «παρούσα».

Και 162.812 ευρώ για κάποιο "βασικό μισθό" στο γραφείο Πάγκαλου.


Μια και ακόμη αναμένουμε κάποια διευκρίνιση για το κονδύλι των 46.000 ευρώ για κινητά τηλέφωνα στο Πολιτικό Γραφείο του κ.Θεόδωρου Πάγκαλου, μήπως θα μπορούσαν να μας εξηγήσουν τι είναι κι αυτά τα 162.812 ευρώ που αφορούν σε κάποιο βασικό μισθό;

Πανικός με επιστολές, ανταρσίες, άσφαιρους νόμους, ημερίδες και μερεμέτια στον Εθνικό Κήπο

Σοφία Βούλτεψη

Με επιστολές που παραπέμπουν σε προηγηθείσες ομαδικές ψυχοθεραπείες, μίνι-ανταρσίες, προτάσεις για… ημερίδες στη Βουλή με θέμα τους προπηλακισμούς πολιτικών, έναν νέο άσφαιρο νόμο για δίκες – εξπρές πολιτικών και έναν… εξωραϊσμό του Εθνικού Κήπου, αντιδρά το πολιτικό σύστημα και τμήμα της πνευματικής ελίτ της χώρας, τόσο στις συνεχιζόμενες συγκεντρώσεις στις πλατείες, όσο και σε επαναλαμβανόμενα επεισόδια επιθέσεων.

Χαρούλα Αλεξίου - Ξημερώνει

WikiLeaks: Απόλυτα συνεργάσιμη η Ελλάδα με τους Αμερικάνους

∆ιευκολύνσεις «χωρίς κανέναν περιορισµό», που έπρεπε να µείνουν «αλώβητες», παρείχαν οι ελληνικές κυβερνήσεις στη βάση της Σούδας και όχι µόνο.

Έτσι, σε σειρά απόρρητων τηλεγραφηµάτων που διέρρευσαν στο Wikileaks, οι Αμερικανοί παραδέχονταν ότι «δεν γνωρίζουµε περιορισµούς καθ’ οιανδήποτε χρονική στιγµή στην πρόσβαση, τις υπερπτήσεις ή την ανάπτυξη ακόµη και των πιο ευαίσθητων στρατιωτικών υλικών στη βάση».