Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ Ο ΤΖΕΗΜΣ ΜΠΟΝΤ (SKYFALL)

Όπως όλες οι τελευταίες ταινίες του Τζέιμς Μποντ χρησιμοποιήθηκαν για την διεθνή προπαγάνδα, έτσι και η τελευταία του ταινία με τίτλο SKYFALL είναι άκρως προπαγανδιστική και ενδιαφέρει άμεσα την Ελλάδα.

Οι Άγγλοι έκαναν την ταινία αυτή βασιζόμενοι στην ίδια λογική, όπως αυτή της τελετής έναρξης των ολυμπιακών αγώνων τους. Παρουσιάζουν τα γεγονότα σαν παρελθοντικές καταστάσεις ενώ στην ουσία μας δείχνουν μελλοντικές. Π. χ. στην τελετή έναρξη μας έδειξαν πως το σύστημα υγείας τους βοήθησε τα παιδιά. Στην ουσία μας είπαν πώς στο μέλλον τα παιδιά θα δεχθούν επίθεση, άρχισε ήδη, με το να πεθαίνουν πρόωρα και πως θα καταλήξουν από μικρά στα νοσοκομεία, ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός της γης γιατί αυτό θέλει η νέα τάξη. Αυτά για τους γνώστες…

Έρχεται το χριστιανόσημο! Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια

του Στρατή Μαζίδη

Έρχεται λοιπόν το χριστιανόσημο και ήδη άρχισαν να ακούγονται διάφορες προτάσεις για το νέο αυτό φορολογικό τομέα από τον οποίο το κράτος προσδοκά σημαντικά οφέλη.

Καταρχήν τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατ’όνομα χριστιανούς. Δηλαδή αυτούς που έχουν βαπτιστεί αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την Εκκλησία. Αρχικά ακούστηκαν σκέψεις περί πλήρους απαλλαγής αλλά τελικώς για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ακόμη και οι βαπτισμένοι να μη δηλώσουν χριστιανοί φαίνεται να προκρίνεται το σενάριο ενός ελάχιστου τέλους κοντά στο 1 τοις χιλίοις επί του δηλωθέντος εισοδήματος.