Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τι ΟΤΕ, τι COSMOTE… Όλοι Γερμανοί!

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

Ο ΟΤΕ υπήρξε το εκτροφείο του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού σκανδάλου που αφορά στις μίζες της Siemens. Ωστόσο, ο ΟΤΕ δεν υπάρχει πλέον. Τώρα πλέον υπάρχει μόνον η «άσπιλη» κι «αμόλυντη» COSMOTE, θυμίζοντας λίγο εκείνη τη μαφιόζικη «συνταγή» στις ταινίες φιλμ νουάρ: «Αν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα»!

Τα πιο όμορφα χωριά από όλο τον κόσμο

Γερμανία

Αποκάλυψη: Οι βαθιές σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Τρομοκρατία

Το Antinews είχε αποκαλύψει πρώτο τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Και όπως πάντα επιβεβαιώθηκε πλήρως. Διαβάστε τι γράφαμε πριν από λίγους μήνες με αφορμή την επίσκεψη της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Λέβα στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς και τις αποκαλύψεις που είχε κάνει ο Βασίλης Ζήσης.

Η αποκάλυψη ότι η βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λέβα είχε συλληφθεί για κατοχή εκρηκτικών υλών, από μόνη της δεν έχει και τόση σημασία. Μεγαλύτερη σημασία έχει ότι η άλλοτε φοιτήτρια – επαναστάτρια που έριχνε βόμβες μολότοφ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από την ώρα που συνομίλησε με τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Και προφανώς από τους χιλιάδες κρατουμένους δεν είναι τυχαίο ότι πήγε στον «Φαρμακοχέρη» για να τον ρωτήσει πώς περνάνε στις φυλακές. Έχει προφανώς μια… ροπή στους ψευτοεπαναστάτες πιστολάδες που σκοτώνουν στο όνομα της δικής τους δημοκρατίας.

Το κωμικό τέλος της Ελλάδας

Η καταστροφή της Ελλάδας είναι κάτι που προφανώς δεν επιθυμώ. Κυρίως επειδή είμαι κάτοικός της και φοβούμαι πως θα με πάρει μαζί στον τάφο της που επιμελώς σκάβει εδώ και πολλές δεκαετίες. Γι’ αυτό και καμιά φορά που έχω πιει λίγο παραπάνω ξεστομίζω μπούρδες όπως «να δείτε που η Ελλάδα θα επιβιώσει και αυτή τη φορά» ή ακόμα μεγαλύτερες όπως «δεν μπορεί να πάμε πιο κάτω». Μετά ξενερώνω, συνειδητοποιώ πως δεν είμαι ούτε 5χρονο ούτε αριστερός να μπερδεύω την επιθυμία με την πραγματικότητα και συνεχίζω να ζω με το αναπόφευκτο: Η Ελλάδα δεν μπορεί παρά να καταστραφεί.