Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Euro 2012: «Ελλάς μπορείς, μπορείς να προκριθείς!»

Κοινή πεποίθηση των Γιάννη Μανιάτη και Γρηγόρη Μάκου ότι η Ελλάδα μπορεί να πετύχει ένα ακόμα… θαύμα και να περάσει και το εμπόδιο της Γερμανίας, στα προημιτελικά του Euro 2012. «Τους σεβόμαστε αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», τόνισε ο πρώτος. «Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θα παλέψουμε», πρόσθεσε ο δεύτερος.
Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να χαρίσουν μια ακόμα μεγάλη επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό και ταυτόχρονα έναν επιπλέον λόγο στους συμπατριώτες τους να πανηγυρίσουν την Παρασκευή (22/06) το βράδυ παρουσιάστηκαν οι Γιάννης Μανιάτης και Γρηγόρης Μάκος.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε… μα η ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. μένει

Επιτέλους έχουμε νέα κυβέρνηση. Και βέβαια όπως είχαμε σημειώσει από τις 7 Μαΐου, το διακύβευμα των εκλογών δεν ήταν οι πολιτικές, τα μνημόνια κλπ, αλλά η κουτάλα και η καρέκλα. Και πιο συγκεκριμένα αν θα την κρατούν και θα την μοιράζουν οι ίδιοι ή θα αλλάξουν τα πρόσωπα πίσω από τις μαριονέτες.

Με μια φοβερή ικανότητα αυτοσυντήρησης λοιπόν, η ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ. κάνει πάλι κουμάντο. Και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ο Αντωνάκης πρωθυπουργός, ο χοντρός κουμάντο. Εδώ μέσα σε δύο χρόνια κατέστρεψε τον ΓΑΠ, σκεφτείτε τώρα.

Ηλίας Κασιδιάρης: Τώρα βουλευτής, κάποτε μοντέλο σε διαφήμιση ρούχων!

Τελικά ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταφέρει μέχρι τα 32 του χρόνια να πειραματιστεί σε πολλές δουλειές.
Σήμερα, βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας μία παλιά διαφήμιση που είχε κάνει πριν από χρόνια στην οποία πόζαρε ως μοντέλο ρούχων. Πρόκειται για διαφήμιση εταιρίας που εμπορεύεται ρούχα για νοσταλγούς της Βέρμαχτ (για να μην ξεφεύγουμε) στην οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ποζάρει με μαύρα γυαλιά και τα εν λόγω ρούχα. Εκτός λοιπόν από γεωπόνος, λογοτέχνης και street fighter, ο Ηλίας Κασιδιάρης υπήρξε και μοντέλο.

Τροφή για μύες: Πέντε super επιλογές

Δεν υπάρχει λόγος να καταφύγετε στην εύκολη και συχνά ακριβή λύση των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής. Η φύση έχει... προνοήσει παρέχοντάς μας μια μεγάλη ποικιλία τροφών που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μας σε πρωτεΐνη. Ξεχωρίζουμε τις πέντε «πολυτιμότερες». 

«Φάτε μάτια ψάρια» 
Ο «βασιλιάς» των πρωτεϊνούχων τροφών, δεσπόζει στην πρώτη θέση της προτίμησής μας για πολλούς λόγους. Εκτός του ότι περιέχει επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης (περίπου 20% ανά 100 γραμμάρια) και σχεδόν μηδενικό λίπος, είναι εξίσου πλούσιο σε «διάσημα» θρεπτικά συστατικά που τα αναζητούμε καθημερινά στην διατροφή μας: τα πολυσυζητημένα μονοακόρεστα ωμέγα-3, βιταμίνη D, Ιώδιο και πολλά ακόμα. Τα ψάρια επίσης βοηθούν στην μείωση της χοληστερόλης και οι θρεπτικές τους ουσίες προσφέρουν προστασία στα ερυθρά αιμοσφαίρια του αίματος. Για μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά προτιμήστε σολομό, τόνο, σαρδέλες, γαύρο ή φιλέτο μπακαλιάρου.

Βερίκοκο: Σύμμαχος στη δίαιτα

Εξαιρετικά υγιεινά τα βερίκοκα, πλούσια σε βιταμίνες, σίδηρο και φυτικές ίνες
Οι Ρωμαίοι τα έλεγαν και «χρυσόμηλα». Τα βερίκοκα, το κατεξοχήν φρούτο του Ιουνίου, θα σας αποζημιώσουν με τη γευστική σάρκα τους, τις θρεπτικές ιδιότητες τους Πορτοκαλοκίτρινο φρούτο, ιδιαίτερα σαρκώδες, χυμώδες με πλούσια γλυκιά γεύση και σημαντικά οφέλη για την υγεία. Στην παραδοσιακή ιατρική το βασικό φαρμακευτικό τμήμα του ήταν ο πυρήνας του. Επίσης, θεωρείται πηγή ζωής και μακροζωίας ενώ ο Νομπελίστας G.S.Whipple, το 1934, χαρακτήρισε το βερίκοκο ισάξιο του συκωτιού όσον αφορά την αναδημιουργία της αιμοσφαιρίνης.