Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά;

Πυρά κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο κ. Παπανδρέου Γ΄ με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βορίδη, ο οποίος υπενθύμισε στον ελληνικό λαό το καταστροφικό έργο του Α. Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου Γ΄ κατηγόρησε ευθέως την ΝΔ και εμμέσως τον πρώην πρωθυπουργό κ. Καραμανλή (ο οποίος σημειωτέον εξακολουθεί να μην μιλάει) ότι άφησαν το 2009 την Ελλάδα με έλλειμμα 15,6% και έφτασαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Μάλιστα υπενθύμισε ότι το γεγονός αυτό το ψήφισε το σύνολο της η ΚΟ της ΝΔ και μαζί τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο κ. Σαμαράς. Στην κατηγορία αυτή του κ. Παπανδρέου δεν απάντησαν ούτε η ΝΔ, ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε κάν ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, αποδεχόμενοι όλοι προφανώς τις κατηγορίες του κ. Παπανδρέου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παράνομη κατοχή πολεμικού οπλισμού



Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 1 πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov και 21 φυσίγγια

Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της “Παράνομης Κατοχής Πολεμικού Οπλισμού”, “Κατοχή και χρήση ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου προσώπου – Κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου”, “Ψευδή ανωμοτί κατάθεση”, “Παραβίαση περιορισμών διαμονής” και “Λάθρα επανείσοδο”.

Η συμμορία των μεταρρυθμιστών

Κάποτε η ιερή λέξη “μάντρα” της πολιτικής σκηνής της χώρας, φανταχτερή και ταυτόχρονα κενή περιεχομένου, ήταν ο “εκσυγχρονισμός“. Επί αλήστου μνήμης κυβέρνησης Σημίτη, της οποίας τα στελέχη σήμερα κοσμούν το δικαστικό ρεπορτάζ. Η σημερινή μάντρα, εξίσου φανταχτερή και τόσο κενή περιεχομένου, όσο η κουφάλα δοντιού έτοιμου να πέσει, είναι η “μεταρρύθμιση”.