Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτα κόλπα!!!

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη!! Μοναδικές στιγμές.. Απολαύστε!!!

Ο... Πεταλωτής του Πάγκαλου

του Δημήτρη Μυ
Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Γιώργος Πεταλωτής έβαλε χτες τα πράγματα στη θέση τους: «Ο κ. Πάγκαλος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτό εξακολουθεί να κάνει».  Ας θυμηθούμε, λοιπόν, κάποιες  από τις βαρύνουσας σημασίας παρεμβάσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Μαζική σφαγή των Χριστιανών στην Αίγυπτο. Αστυνομικός έψαχνε Χριστιανούς μέσα σε τρένο και πυροβολούσε ακόμα και παιδιά!

Η σφαγή των Χριστιανών της Αιγύπτου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ενώ κάποιοι επιμένουν να βλέπουν “νεφελίμ και φαντάσματα” πίσω από το ολοκαύτωμα.

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, εισήλθε οπλισμένος σε τρένο στην πόλη Σαμαλούτ, 161 χιλιόμετρα νότια του Καΐρου. Άρχισε να ψάχνει τα χέρια των επιβατών για να βρει τον γνωστό σταυρό των κοπτών που συνήθως φέρουν οι Κόπτες ως δερματοστιξία και άνοιξε πυρ εναντίον όσων αναγνώρισε. Ο σταυρός των Κοπτών είναι πράσινος και συνήθως τον φέρουν στον καρπό (φωτό).

Παγκόσμια πρεμιέρα για την Porsche 918 RSR Coupe

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας η Porsche δίνει βροντερό παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit με ένα πρωτότυπο αγωνιστικό που βασίζεται στην 918 Spyder και που είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά πέρυσι στη Γενεύη. Για την ακρίβεια η 918 RSR είναι ένα διθέσιο κεντρομήχανο κουπέ που προβάλλει το οικολογικό προφίλ της γερμανικής φίρμας καθώς εξοπλίζεται με το υβριδικό σύστημα της 911 GT3 R Hybrid.

Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων από Ελληνίδα ομογενή

«Ζήσε όπως οι Έλληνες», προτρέπει η Μαρία Μπεναρδή

Η Μαρία Μπεναρδή, ιδρύτρια της «Greekalicious», της ελληνικής σχολής μαγειρικής στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ετοιμάζει ένα ταξίδι για το προσεχές φθινόπωρο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με «πυξίδα» την ελληνική κουζίνα και καλεί τους Αυστραλούς, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαφορετικό αυτό εγχείρημα.

Rec - AllaZo | ΑλλάΖω

Από την ταινία του Μιζογκούτσι, "Επιστάτης Σάνσο"

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Από την ταινία του Μιζογκούτσι "Επιστάτης Σάνσο": Η σκηνή του χωρισμού του ήρωα της ταινίας με το γιο του θα σας τυπωθεί στη μνήμη για πάντα. Ο πατέρας τιμωρείται με ισόβιο εξορία, γιατί για να προστατέψει τους φτωχούς της επαρχίας του αρνήθηκε να δώσει στρατιώτες και ρύζι στον αυτοκράτορα.

Παραθέτουμε τα λόγια του στο γιο του:

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΛΑΣΤΙΧΟ

Ρεπορτάζ : Ηλίας Π. Γεωργάκης
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Μορφή επιδηµίας παίρνουν οι ατοµικές συµβάσεις καθώς και τα εργοδοτικά αιτήµατα για επιχειρησιακές συµβάσεις εργασίας µε µειώσεις µισθών στον ιδιωτικό τοµέα, σύµφωνα µε τα συνδικάτα. Πρόκειται στο µεγαλύτερο ποσοστό τουςγια επιχειρήσεις στη...
Βόρεια Ελλάδακαι ενώ νέα στοιχεία δείχνουν ότιη αγορά εργασίαςέχει µετατραπεί σε ζούγκλα.

Mixalis Xatzigiannis - O vythos sou

Κακοκαιρία την Τετάρτη

Καιρικές συνθήκες:

Οι Ιδεολογικές διαφωνίες της Μαρκησίας Νταλάρα

Tου Στεφανου Kασιματη / kassimatis@kathimerini.gr
H υφυπουργός Εργασίας, αρμοδία για θέματα μεταναστών Μαρκησία Αννα νταλ Αρα (διότι το απλό «Νταλάρα» νομίζω ότι της πέφτει πολύ λίγο...), δήλωσε, σχετικώς με την πρόθεση της κυβέρνησης να ανεγείρει τείχος για την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης σε συγκεκριμένο σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Εβρο, τα εξής περισπούδαστα: «Ιδεολογικά δεν συμφωνώ με τα τείχη, αλλά ως μέτρο πίεσης προς την Τουρκία το δέχομαι». Σοβαρά;

WikiLeaks «καρφώνει» Χρυσοχοΐδη!

Αποκαλυπτικό για τις σχέσεις του τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη με την πρεσβεία των ΗΠΑ είναι εμπιστευτικό διπλωματικό τηλεγράφημα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το WikiLeaks.

Αφορά σε 45λεπτη συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στις 22 Ιανουαρίου του 2010, με τον τότε πρεσβευτή της υπερδύναμης στην Αθήνα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υπουργός χαρακτήρισε ανύπαρκτη και επικίνδυνη την ΕΥΠ, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τα ονόματα «των περισσότερων μελών τρομοκρατικών οργανώσεων» και συμφώνησε στη δημιουργία ελληνοαμερικανικής ομάδας εργασίας για ζητήματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας.

ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ


Η κυρία Σταμάτη-Τσοχατζόπουλου σήκωσε ολόκληρο το Gucci...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ NONEWS-NEWS
Καλά, το ζεύγος δεν παίζεται. Μωρέ, δεν πάνε να λένε ό,τι θέλουν. Για τα σπίτια, τα νεοκλασικά και τα άλλα. Για το πόθεν της οικογένειας! Η κυρία Σταμάτη μπήκε τις ημέρες των εορτών στο κατάστημα του οίκου Gucci στην οδό Τσακάλωφ, στο Κολωνάκι και το σήκωσε ολόκληρο. Πόσα; Κρατηθείτε! Το ποσό των...