Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Τώρα που θα πάμε να πληρώσουμε καλόν είναι να συνυποβάλλουμε την παρούσα δήλωση επιφύλαξης.
Δεν ξέρει κανείς τί γίνεται στο μέλλον αν η έκτακτη εισφορά κριθεί αντισυνταγματική

ΔΗΛΩΣΗ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ

Επί της έκτακτης εφάπαξ εισφοράς άρθρο 29 Ν.3986/2011

Αδιαπραγμάτευτοι και... βαψομαλιάς

Το όραμα ενός ολόκληρου λαού να περπατά με περηφάνια και να τραβά το ζηλόφθωνο βλέμμα κάθε πολίτη της ταπεινής μας υφηλίου, έγινε πραγματικότητα.
Το μεγαλύτερο δάνειο τους πήραμε.
Τα κορόιδα...

Ε. Στάη - Η δήλωση της χρονιάς: "Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι, εγώ άφησα τον σοφέρ μου"

Οι εξελίξεις στην οικονομία της χώρας τρέχουν και η Έλλη Στάη τις γνωρίζει καλά. Η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης, με βάση αυτές τις εξελίξεις άλλαξε πολλά πράγματα στην ζωή της. «Το καταναλωτικό όν έφυγε από μέσα μου», δήλωσε στη real και συνέχισε: «Εγκατέλειψα κάποιες ευκολίες. Άλλοι έκοψαν το ταξί, εγώ ένιωσα πολύ ανόητη που χρησιμοποιούσα τον οδηγό του άντρα μου. Άρχισα να οδηγώ ξανά και το ευχαριστιέμαι κιόλας. Όλοι κατεβήκαμε ένα σκαλοπάτι. Όχι μόνο επειδή μικραίνουν τα οικονομικά μεγέθη, αλλά επειδή πρέπει να είσαι πολύ βλάκας για να λειτουργείς αντίθετα με το σύνολο μιας κοινωνίας. Εγώ είμαι κοινωνικό ον και μ’ αρέσει να λειτουργώ μέσα στην κοινωνία.

Κάτω τα ξερά σας από την κυρία! (η μικροπρεπής Άννα Διαμαντοπούλου στο μικροσκόπιο)

Αν σας θυμίζει τη Γιάννα Αγγελοπούλου,
απλά είστε κακοηθέστατοι!
Βρέθηκε τελικά ο πραγματικός φταίχτης για την καθυστέρηση της εκτύπωσης των σχολικών βιβλίων! Είναι ο Αγγελάρας και όχι η αγγελόμορφη μπιλντεμπεργκιανή βαλκυρία του νεοφιλελευθερισμού. Από θέση αρχής δεν θα υποστηρίξω την επιχειρηματολογία της εκτελεστικής εξουσίας απέναντι στην δικαστική. Αλλά έστω για την οικονομία της συζήτησης ότι ο Αγγελάρας είναι υπεύθυνος για την καθυστέρηση έκδοσης απόφασης: ποια ήταν τα αντανακλαστικά μιας καθόλα έμπειρης πολιτικού, που χρόνια έχει θητεύσει σε υπουργεία και είχε ήδη ενάμισυ χρόνο θητείας στο Υπουργείο Παιδείας;(αρνούμαι να αναφέρω τον ανόητο σημερινό τίτλο του Υπουργείου, τον βρίσκω αφασικό!). Προφανώς μια πολιτικός που περισσότερο χρόνο αναλώνει στα κομμωτήρια και στα στυλάτα ρουχάδικα, δεν τής μένει χρόνος να ασχοληθεί και με την πεζότητα της έγκαιρης διανομής του εκπαιδευτικού υλικού στο λαουτζίκο. Δείγμα των μειωμένων της αντανακαλαστικών είναι ότι αφενός δεν μπόρεσε να υπολογίσει το κόστος της ολιγωρίας της, αφετέρου όταν άρχισε να δημιουργείται ο σχετικός θόρυβος κατέφυγε στην κομψή διέξοδο της συγγνώμης-χωρίς να σκεφτεί τον άτιμο και κακούργο Αγγελάρα, που τής έβαλε την τρικλοποδιά.