Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Waterpark στην Γερμανία.

Indoor Water Park in Germany - Tours and Travel Special

Πως κατασκευάζεται το γυαλί;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως φτιάχνουμε το γυαλί; Πως κατασκευάζεται για βιτρίνες, μπουκάλια, κλπ και είναι τόσο διάφανο και τόσο σκληρό; Δείτε!

Το γυαλί κατασκευάζεται από άμμο και κάποια άλλα βοηθητικά συστατικά!

Για να καταφέρουμε να το φέρουμε σε τέτοια κατάσταση με τέτοιες ιδιότητες, ζεσταίνουμε αυτό το μίγμα σε θερμοκρασία 1700 βαθμών κελσίου!

ΠΕΡΙ ΤΗΣ κ. ΜΙΛΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Πολύς θόρυβος έγινε για την ΜΗ άρση της βουλευτικής ασυλίας της κ Μιλένας Απστολάκη και την καταδίκη της χώρας μας από το ευρωπαϊκό δικαστήριο, για τον λόγο αυτό. Χρήματα που θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Μα δεν βρίσκεται κάποιος έντιμος (γενικώς) να βάλει τις φωνές. Το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ (νυν ΥΠΕΕ) επί της οδού Πειραιώς, ένα τεράστιο οικοδόμημα, σε ποιόν ανήκει; Τι μίσθωμα πληρώνει το ΣΔΟΕ και σε ποιόν/ποιά;;;

Σταύρος Λάλας: “Φυλακίστηκα για την Ελλάδα και μου στερούν ακόμη και την ιθαγένεια”

Την ώρα που το κράτος μοιράζει αφειδώς ελληνικές ταυτότητες στους μετανάστες δεν αποδίδει ελληνική ιθαγένεια στο Σταύρο Λάλα.

Κατηγορήθηκε από τις ΗΠΑ για εσχάτη προδοσία γιατί έδινε στις ελληνικές αρχές απόρρητα έγγραφα. Έμεινε 13 χρόνια σε αμερικανικές φυλακές υψίστης ασφαλείας και τώρα, τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκιση του, το αντίτιμο για τις υπηρεσίες του είναι να μην του αναγνωρίζεται το δικαίωμα να δηλώνει Ελληνας.