Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Όλο το έγγραφο της ΕΥΠ για τη "δολοφονία Καραμανλή".

Η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας που οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι ετοιμαζόταν εναντίον του Κώστα Καραμανλή το 2008, έχει προκαλέσει αίσθηση. Στο έγγραφο της ΕΥΠ, που δημοσιεύουν τα Επίκαιρα, οι Έλληνες αναλυτές της υπηρεσίας εκφράζουν κάποιες επιφυλάξεις για την εγκυρότητα όσων υποστηρίζουν οι Ρώσοι κι όχι άδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009.

Τι είναι αυτά;

Δεν είμαστε οπαδοί της παραφιλολογίας αλλά ομολογουμένως υπάρχει ένα ζήτημα που μας ανησύχησε όσον αφορά τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Εδώ και πολλές μέρες και συγκεκριμένα από τότε που τα πράγματα… αγριέψανε έχουν παρκάρει στο σύνταγμα 3 περίεργα… οχήματα. Τα οχήματα αυτά όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έχουν κάτι ακόμα πιο περίεργες…. κεραίες!

Ο έσχατος εξευτελισμός ενός ανδρείκελου

Ένα καθεστώς που αποσυντίθεται και καταρρέει, σαν σκουληκιασμένος καρπός, δίχως να υπάρχει εναλλακτική πολιτική λύση ανατροπής του, γεννάει πλήθος νοσηρών παθολογικών καταστάσεων και κύματα αφόρητων πνιγηρών αναθυμιάσεων.
Όλα αυτά τα δηλητηριώδη νοσήματα παίρνουν πρωτοφανείς και καταιγιστικές διαστάσεις αν στην κυβερνητική κορυφή του καθεστώτος βρίσκεται ένα ατόφιο ανδρείκελο, όπως ο ΓΑΠ.
Ο ΓΑΠ έχει «σπάσει το κοντέρ», έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ της ψευτιάς, του δωσιλογισμού, της πολιτικής ασημαντότητας και του κακόγουστου θεατρινισμού.
Είναι ένας πρωθυπουργός ανδρείκελο χωρίς ιστορικό προηγούμενο…

Το άκρον άωτον αυτής της ιστορικής «μοναδικότητας» είναι η σημερινή του συμπεριφορά, ανέκδοτο της υφηλίου: Να δηλώνει παραίτηση από τη θέση του Πρωθυπουργού για χάρη της «συναίνεσης» και μετά από κάποιες ώρες να επανέρχεται ως Πρωθυπουργός: Αυτοαναιρείται ο ίδιος ως Πρωθυπουργός και λίγες ώρες μετά ΑΝΑΙΡΕΙ την αυτοαναίρεσή του!!!!

Acropolis… is back

Το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, έπειτα από απουσία ενός έτους, καθώς πέρυσι δεν διεξήχθη. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τι πρόκειται να συμβεί στο φετινό αγώνα της χώρας μας.

Η εκκίνηση και η ελληνική συμμετοχή

Έπειτα από το 2009, το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί ξανά στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, καθώς πέρυσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου δεν το είχε συμπεριλάβει στο καλεντάρι. Έτσι, το τετραήμερο 16-19 Ιουνίου οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν ξανά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους αστέρες του WRC. Η εκκίνηση θα δοθεί αύριο στις 19:30 από την Ακρόπολη και θα λάβουν συνολικά μέρος 42 πληρώματα, από τα οποία τα 18 θα λάβουν μέρος στην κατηγορία WRC. Ένα από αυτά θα είναι και αυτό των Λάμπρου Αθανασούλα, Νίκου Ζακχαίου, που είχε πάρει μέρος και πριν από δυο χρόνια τερματίζοντας, μάλιστα, στην όγδοη θέση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλη απάτη με τα παγωτά

Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...

Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.

Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.