Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Ράπερ πυροβόλησε φίλο του ως «θυσία» για τους Illuminati

Ο 27χρονος ράπερ Wafeeq Sabir El-Amin, από την Βιρτζίνια καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της κομητείας Henrico, για την απόπειρά του να «θυσιάσει» έναν φίλο του με την ελπίδα να ενταχθεί στους Illuminati, μια κίνηση που σύμφωνα με το σκεπτικό του, θα βοηθούσε την εξέλιξή του στον χώρο της ραπ. Η υπόθεση είχε χαρακτηριστεί «περίεργη», «παράξενη» και «εκκεντρική».

Ο El-Amin πυροβόλησε τον φίλο του τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα σε ένα σπίτι που είχε μετατραπεί σε στούντιο ηχογράφησης. Σημαδεύοντας με το όπλο του το φίλο του, ο Ελ-Αμίν είπε τις λέξεις «είσαι η θυσία μου» πριν πυροβολήσει. Ο άνδρας πυροβολήθηκε στο χέρι, και κομμάτια από τα οστά του εξοστρακίστηκαν στο μάτι του, αλλά ήταν σε θέση να παλέψει για να αποσπάσει το όπλο από τον Ελ-Αμίν και να τον πυροβολήσει στην κοιλιακή χώρα, πριν φύγει μακριά.

Εργαστήριο εκδόσεως...πλαστών εγγράφων,όπλα και πυρομαχικά στο Πειραιά!-Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ο δράστης

Πλήρως οργανωμένο εργαστήριο, κατασκευής κάθε είδους πλαστών εγγράφων εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, προχθές (3-8-2013) το απόγευμα στον Πειραιά.
Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, ηλικίας 37 ετών, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατασκεύαζε πλαστά έγγραφα, όπως διαβατήρια, δελτία ταυτότητας, άδειες ικανότητας οδήγησης και κάθε είδους έγγραφα ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών ( ΕΛ.ΑΣ., Ι.Κ.Α., Περιφερειών, Δήμων κλπ) και αντίστοιχων αλλοδαπών αρχών που απαιτούνται για τη νομιμοποίηση αλλοδαπών στην Ελλάδα. Τα έγγραφα που πλαστογραφούσε, διέθετε σε αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου, αποκοιμίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.