Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ το βουλώνουν για το Kυπριακό μνημόνιο που έφερε το ΑΚΕΛ!

Μα για το φονικό, δεν είπαμε κουβέντα

Εντάξει, είπαμε σχέσεις αδελφικές μεταξύ κομμάτων, αλλά αυτή η ομερτά που έχουν κηρύξει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ για το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ με την κυβέρνησή του και τον πρόεδρό του έφερε στην Κύπρο την τρόικα και το Μνημόνιο, πάει πολύ!

Δικαιώθηκε από το ΕΔΔΑ η υπάλληλος της British Airways που της είχε απαγορευτεί να φοράει τον σταυρό της

Η χριστιανή υπάλληλος της British Airways Nadia Eweida ήταν η νικήτρια στην δικαστική της διαμάχη με την αεροπορική εταιρεία, που κράτησε έξι χρόνια και αφορούσε το δικαίωμά της να φορά τον σταυρό της στον χώρο εργασίας της.

Το δικαίωμα να πρεσβεύει τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις υπερίσχυσε των ενιαίων ενδυματολογικών κανόνων που επέβαλε η εταιρεία στο προσωπικό της, αναφέρει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ).

Όποιος πληρώνει φιστίκια, παίρνει μαϊμούδες...

Άρης Λαούδης

Μια παράλογη ιστορία μ' ένα λογικό φινάλε ήταν η υπόθεση του Σισέ που έκλεισε με τον Γάλλο να καταλήγει στον Κατάρ και τον Παναθηναϊκό να μετράει τις επικοινωνιακές «πληγές» που άνοιξε ο ίδιος.

Μια ιστορία τρελή, απόλυτα προσαρμοσμένη στην παράνοια που ζει ο Παναθηναϊκός με μετόχους – αμετόχους που όπως αποδεικνύεται ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για το «φαίνεσθαι»…