Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ένας …κουκουλοφόρος του διαδικτύου απαντά στον Αλέξη και τον ΣΚΑΪ

Αγαπητέ Αλέξη,

Λυπούμαι γιατί υποπέσατε σ’ ένα ολίσθημα, που θα σας ακολουθεί διά βίου.

Αποκαλέσατε τις πολλές χιλιάδες ανώνυμων σχολιαστών και αρθρογράφων του διαδικτύου και του Αntinews, «κουκουλοφόρους»!

Ακόμα ένας άχρηστος, έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου

Στην Κύπρο άρχισε να διδάσκει ο Γιώργος Βουλγαράκης, που παραδίδει μαθήματα Χρηματοοικονομικής σε μεταπτυχιακούς φοιτητές στο εκεί Πανεπιστήμιο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο πρώην υπουργός έχει διδακτορικό στην Οικονομία, που λόγω της ανάμιξής του στη πολιτική δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να το εξασκήσει στις ακαδημαϊκές αίθουσες.

2004 ή 1960;

Χαχαχαάαα! Επιτέλους το ξεστόμισαν οι Πασόκοι, επισήμως μέσω Βενιζέλου και ΥΠΟΙΚ, και ανεπισήμως μέσω των προπαγανδιστών του «Έθνους» στην κρατική ΥΕΝΕΔ, συγγνώμη, ΝΕΤ. Και προτιμούν 2004 από το 1960.

Θα σας στενοχωρήσω παλικάρια… Το 2004 ήταν το αποκορύφωμα της φούσκας. Το 2004 ο δανεισμός μας στο φουλ, και ο όχλος που δημιουργήσατε το 1981 χορτάτος από τα αποφάγια της περιόδου 1999-2001. Το 2004, το αφεντικό που σας χειραγωγεί τόσο καιρό ήταν επίσης στα χάϊ του, δεν είχαν αρχίσει τα στριμώγματα στην Γερμανία, οι φουσκίτσα dot.com είχε αρχίσει να ξεχνιέται. Το 2004 η δικιά μας άρχουσα τάξη είχε χορτάσει τόσο πολύ που πετούσε λεφτά σε φιέστες και πυροτεχνήματα, πάντα για την ψυχαγωγία των χαχόλων, που ΟΛΟΙ, πράσινοι και μπλε, χτυπούσαν παλαμάκια και πίστευαν ότι έτσι είναι κιόλας. Φυσικά και κονομήσατε εκείνη την περίοδο, για αυτό την αναπολείτε. Την χρωστάμε εκείνη την περίοδο. Δικιά σας, 100%, είναι η Ελληνική φούσκα.