Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ελλάδα μου, μην κλαις...

όταν η Τουρκιά μοιραστεί στα 3

απ' την Ρωσία, όταν μπούμε

στην Πόλη για Θεία Λειτουργία

στην Αγία Σοφία,

τότε θα καταλάβεις το Πάνσοφο Σχέδιο του Θεού...

John Wu [Mastermind] - "Ελλάδα" (Track 13) από τον ελεύθερο ψηφιακό δίσκο "Ανάποδος Κόσμος" 2013

Ομολογία Μπάιντεν: Οι Εβραίοι είναι πίσω από τον αγώνα για τον "γάμο" των ομοφυλοφίλων, τα "ανοικτά σύνορα", τον φεμινισμό και άλλα. Αυτοί άλλαξαν την κουλτούρα της Αμερικής.

Ο Joe Biden, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα. Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΥΝΘΗΜΑ; Παλαιολόγος. ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ; Κωνσταντινούπολις!

του Γιώργου Θαλάσση

Ανέλαβε μια Ελλάδα διαλυμένη, χειρότερη από την σημερινή της κρίσης και μέσα σε τρία χρόνια ανέτρεψε τα πάντα και την έκανε δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών. Ακατόρθωτο δεν είναι τίποτα! 

Συνέταξε προσεκτικά λέξη προς λέξη την επιστολή ξέροντας πως η τήρηση των παρακάτω οδηγιών θα έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. Τώρα όλα κρέμονταν στα χέρια του στρατού, στα χέρια των Ελλήνων...

ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Της Σταυρούλας Ζαχαριά, ετών 38
Ήμουν στον 7ο μήνα κύησης όταν άρχισε να δακρύζει διαρκώς το δεξί μου μάτι. Ήταν πολύ ενοχλητικό και μου προκαλούσε ζάλη και εκνευρισμό η θολή όραση.
Χειρούργος οφθαλμίατρος μου είπε πως είναι ήπιο σύμπτωμα μιας πάθησης επικίνδυνης, με θεραπεία δύσκολη συνήθως χειρουργική. Απόφραξη δακρυϊκού σωλήνα. Προσπάθησε να κάνει διάνοιξη με καθετηριασμό έτσι ώστε να αποφύγω το χειρουργείο. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Μου είπε να κάνω υπομονή να βάζω τοπική αντιβίωση και ότι πρέπει να χειρουργηθώ πριν πρηστεί και προχωρήσει η ζημιά.

Η ανθελληνική αριστερά και το Ισλάμ

 σχόλιο Γ.Θ : Κορυφαίο κείμενο...

Από τότε που το Ισλάμ εδραιώθηκε στην χερσόνησο της Αραβίας και κυρίως εδώ και σαράντα χρόνια έχει γίνει η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα εξ αιτίας της ιλιγγιώδους αύξησης των γεννήσεων στις ισλαμικές χώρες αλλά και εκεί όπου ζουν μουσουλμάνοι, γεννήσεις που πλέον παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας.

Η Ελληνική Αριστερά θα έπρεπε λοιπόν να μην ντρέπεται να ασχοληθεί με το θέμα, η ίδια Αριστερά που ενώ πριν μερικά χρόνια ήταν κατά του στηθόδεσμου είναι σήμερα υπέρ της μαντίλας και την θεωρεί «περήφανη και ελεύθερη έκφραση» των γυναικών.