Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αυτό είναι το σύγχρονο οικονομικό σύστημα

Είναι μία υγρή ημέρα σε ένα μικρό ιρλανδικό χωριό. Βρέχει ακατάπαυστα και οι δρόμοι είναι άδειοι. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι χρωστάνε και ο καθένας ζει με πίστωση. Αυτή τη συγκεκριμένη μέρα, ένας πλούσιος Γερμανός τουρίστας οδηγάει μέσα από το χωριό, σταματά σε ένα τοπικό ξενοδοχείο, αφήνει 100 ευρώ στο γραφείο της ρεσεψιόν, λέγοντας στον ξενοδόχο ότι θέλει να ελέγξει τα επάνω δωμάτια ώστε να βρει κάποιο για να περάσει τη νύχτα.

Ποιοι από το ΙΚΑ ξόδεψαν 830.000 ευρώ στο Ξενοδοχείο ΜACEDONIA PALACE του ομίλου Δασκαλαντωνάκη!

Αυτό και αν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ... Η επιστολή του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη για το ρεβεγιόν του ΠΑΓΚΑΛΟΥ αποκαλύπτει το σούπερ σκάνδαλο της διαπλοκής και συναλλαγής και ρεμούλας των χρημάτων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ! Το ΙΚΑ που νοικιάζει στον όμιλο το ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE και εισπράττει μισθώματα... φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα να του επιβάλλεται πρόστιμο 1,6 εκατ ευρώ (κατά την ιδιοκτησία της εταιρίας είναι πρόταση επιβολής προστίμου) για μη καταβολή Μισθώματος!

Ο πλούτος της γλώσσας μας

Eίπε:
«Η δωροδοκία των χαμηλόβαθμων υπαλλήλων λέγεται γρηγορόσημο
Η δωροδοκία των υψηλόβαθμων υπαλλήλων λάδωμα
Η δωροδοκία των Διευθυντών/Διοικητών μίζα
Η δωροδοκία βουλευτών και Υπουργών ... χορηγία»

Αθάνατο και ατελείωτο ελληνικό λεξιλόγιο

Ο οδηγός δείχνει το δρόμο

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδος

Ο οδηγός δείχνει το δρόμο κι αφήνει να τον περπατήσεις όπως μπορείς και όπως θέλεις. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα μιας κινηματογραφικής ταινίας με θέμα την αναζήτηση χρυσαφιού από τρεις χρυσοθήρες. Μια που ο ένας μόνο από αυτούς ήξερε που βρισκόταν το χρυσάφι, αυτός κατ΄ ανάγκην ήταν ο οδηγός των άλλων δύο, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι να τον ακολουθούν.

Μήπως χρειάζεσαι γυαλιά?


Eurovision 2011 | Η επιλογή της Κύπρου!


Η θλιβερή μιζέρια του... ίδιου.

Αυτές τις μέρες λυπάμαι τους φίλους από το antinews. Έχουν κάνει ένα πολύ καλό αντικυβερνητικό - θα το έλεγα εγώ - αγώνα, με ειδήσεις και άρθρα ουσιαστικά. Εκτέθηκαν υπέρ του Σαμαρά, θεωρώ για να μπορέσουν να τον "τραβήξουν" σε σωστό δρόμο. Και το μούδιασμα μετά από τους τομεάρχες είναι φανερό. Οι ντιντίδες και οι βαψομαλιάδες πήραν την εκδίκησή τους. Τώρα το fimotro δίνει εύσημα και στηρίζει!!!

Δημόσια έκκληση

Τα διεθνώς καταξιωμένα τέκνα της Πατρίδας, οι καθηγητές Θεόδωρος Καρυώτης και Βασίλειος Μαρκεζίνης, με ανοιχτή επιστολή τους αποκάλυψαν στους ανά την υφήλιο Πανέλληνες με επιστημονική πληρότητα τα δικαιώματα της Ελλάδας για την...

Giannis Vasiliou mou mathes erota ( Remix )



Μεγάλα ρητά ανδρών για... το γάμο

Όταν κάποιος σου κλέßει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Sacha Guitry

Μετά το γάµο, άνδρας και γυναίκα γίνονται δύο πλευρές ενός νοµίσµατος, δεν µπορούν να συναντηθούν, αν και ßρίσκονται πάντα µαζί.
Hemant Joshi

Ο οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού - Καλαβρύτων

Πριν από 113 περίπου χρόνια, ο οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού - Καλαβρύτων, ξεκινώντας από την παραλιακή πόλη του Διακοπτού και παράλληλα με τα χνάρια του ποταμού Βουραϊκού, έφτιαξε γέφυρες, τρύπησε σήραγγες, έριξε "δόντια" και κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι τα Καλάβρυτα.

Goin' Through - Kalimera Ellada