Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Γεια σου ρε Αλαφούζο με τις ιστορίες σου... Έφτιαξαν νέα ιστορία στον ΣΚΑΪ προσθέτοντας την άποψη των Τούρκων σφαγέων εκείνης της εποχής για την επανάσταση

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Αλαφούζος, «επιστημονικός σύμβουλος του ντοκιμαντέρ είναι ο κ. Βερέμης ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει τους καλύτερους Έλληνες ιστορικούς που κατέγραψαν την ιστορία του 1821». Σημείωσε πως το πρώτο επεισόδιο είναι μια περιγραφή που ξεκινά μετά την καταστροφή της βυζαντινής αυτοκρατορίας και φτάνει μέχρι τις πρώτες ημέρες της ελληνικής επανάστασης.

Ο πατέρας - Παντελής Θαλασσινός


ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....


Κι  όμως λεφτά υπάρχουν…..
343.150 € για την «αποτυπωση» της ΤΕΕ!!
60.000 € για  μια καταγραφη τιτλων σπουδων!
 πανω από 4.500.000 € για διαφημιση του εσπα στην παιδεια!

του Θέμη Κοτσιφάκη,
μέλους του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ

Τo τρίγωνο του χαμένου εργασιακού χρόνου.

H Tουρκία σχεδιάζει πυρηνικό σταθμό δίπλα στα σύνορα

Στο Τεκίρνταγκ (Ραιδεστό) της Ανατολικής Θράκης, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, σχεδιάζει η Τουρκία να εγκαταστήσει το τρίτο πυρηνικό της εργοστάσιο, στο πλαίσιο του πυρηνικού της προγράμματος.

Η πόλη απέχει λιγότερο από 3 ώρες από την Ξάνθη και περίπου 1,5 ώρα από τους Κήπους. (κλικ στο χάρτη) Αν και κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Zaman που επικαλείται πηγές του τουρκικού Υπουργείου Ενέργειας και την αντίστοιχη Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας της γείτονος, η κατασκευή ενός εργοστασίου στη γειτονική πόλη μελετάται για το 2023.

Το ποντίκι που βρυχάται... εκλογές


Του Δημήτρη Μυ
Αρχίζει να γίνεται φανερό πια, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζεται για ένα ακόμη «κόλπο»: Αφού παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ, αφού ξεμπέρδεψε με τα βασικά (εργασιακά, ασφαλιστικά), αφού τελειώσει το προσεχές δίμηνο με τη θεσμοθέτηση του ξεπουλήματος κάθε έννοιας δημοσίου (περιουσία, υποδομές, κοινή ωφέλεια, υγεία, παιδεία) θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την «εμπιστοσύνη» μας.

Το καλύτερο βίντεο του 2008

Τα παιδια δεν ξεχνουν...
Από την Θάλια Καψή



ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ PHOENIX!!!


ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ = 1.337.000 ΕΥΡΩ

Σας διαβιβάζουμε το έντυπο Π1 σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ν. 3871/2010, το Π.Δ. 113/2010 και την εγκύκλιο αριθμ.2/91118/0026/29.12.2010 και αιτούμεθα την αύξηση του ποσοστού διάθεσης του Κ.Α.Ε. 0579 «Λοιπές παροχές και επιδόματα καταργηθέντων με το ν.3697/2008 ειδικών λογαριασμών», λόγω παγίων και ανελαστικών αναγκών της Υπηρεσίας μας, ως κατωτέρω:
Η ως άνω αύξηση ποσοστού διάθεσης κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπισθούν πάγιες και ανελαστικές ανάγκες καταβολής του επιδόματος ειδικών συνθηκών μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010 στους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.