Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ SOS!!!!!‏

Μια πανέξυπνη κίνηση διαμαρτυρίας!

Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρoνται παρακάτω παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:

Δημαρχείο Μεγίστης ή Δημοτικό Σχολείο

Μεγίστη, 851 11, Καστελόριζο, Δωδεκάνησα, Ελλάδα

Ή

Τα μυστικά δείπνα της... 'Αννας

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Κυριακάτικο Βήμα τους τελευταίους μήνες η υπουργός Εθνικής (...συγγνώμη το διέγραψα) Παιδείας διοργανώνει συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας .

Η μέθοδος των... μυστικών δείπνων σε σπίτια φίλων, πανεπιστημιακών, πολιτικών και μελών του ΠΑΣΟΚ με τη συνοδεία κρασιού και με ελαφρύ φαγητό εφαρμόζεται με επιτυχία από τον Δεκέμβριο του περασμένου χρόνου.
Κανένας από τους συμμετέχοντες στα δείπνα δεν παραδέχεται ανοιχτά ότι παρέστη σε τέτοιου είδους συνάντηση.

Η δοκιμή της μπανιέρας

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ψυχιατρική κλινική, ρώτησα το διευθυντή πώς καθορίζετε εάν ένας ασθενής πρέπει ή όχι να εισαχθεί στην κλινική για θεραπεία;

"Λοιπόν," είπε ο διευθυντής, «γεμίζουμε ως επάνω μια μπανιέρα, κι έπειτα δίνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού, ένα φλιτζάνι τσαγιού και έναν κουβά στον ασθενή και ζητάμε από αυτόν να αδειάσει τη μπανιέρα»

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ... ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Το αναφέρει στο κυριακάτικο φύλλο του το "Παρόν",κάνοντας λόγο για "σκάνδαλο μεγαλύτερο του Βατοπαιδίου" (ατυχής η σύγκριση,αφού αποδείχθηκε πολύ πρόσφατα από πολλές πλευρές πως η Αγιορείτικη Μονή δεν διέπραξε κανένα σκάνδαλο).Πάμε όμως να δούμε πώς έχουν τα γεγονότα:

Το ελληνικό κράτος παραιτείται από τη δίκη και προσφέρει στην Ισραηλιτική Κοινότητα 10 εκατ. ευρώ!

Η τηλεόραση είναι συναίνεση (Δε φταίει κανείς αν δεν πετάτε την τηλεόραση στα σκουπίδια)

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

1. Η τηλεόραση είναι συναίνεση. Πετάξτε την τηλεόραση στα σκουπίδια και την άλλη μέρα τα πράγματα θα ΄ναι διαφορετικά. Η τηλεόραση είναι συναίνεση. Μη συναινείτε.

2. Με τη δική σας συναίνεση η τηλεόραση σας δίνει αυτό που θέλετε, να μισοκοιμάστε. Ο ύπνος είναι αδιαφορία. Μην αδιαφορείτε. Ο εχθρός του ανθρώπου δεν αδιαφορεί. Την ώρα που εσείς μισο-κοιμάστε ο εχθρός του ανθρώπου ετοιμάζει καινούρια επιθετικά σχέδια.