Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Γάλλος επιστήμονας μιλά για άδικη «δαιμονοποίηση» του διοξειδίου του άνθρακα

Ένας Γάλλος επιστήμονας αποφάσισε να διαλύσει έναν από τους μεγαλύτερους συλλογικούς φόβους της εποχής μας: την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Ο Φρανσουά Ζερβέ, καθηγητής φυσικής στο πανεπιστήμιο Francois-Rabelais και συγγραφέας του βιβλίου «Η αθωότητα του άνθρακα», θεωρεί ότι κακώς κατηγορείται το διοξείδιο του άνθρακα για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την άνοδο των θερμοκρασιών.

Νίκη των Σιωνιστών στη Γερμανία: Με τις ευλογίες της ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ, επανεξελέγη η Μέρκελ…


Με το ΒΡΑΒΕΙΟ της Εβραιο-Μασωνικής Στοάς ΜΠΕΝΕ – ΜΠΕΡΙΤ (B’nai-B’rith) στο χέρι, ήταν δυνατόν να μην ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ η Μέρκελ φέτος;;;

Τα παραμύθια των "καναλιών"!Μπροστά τους ωχριούν τα παραμύθια της Χαλιμάς!


Πόσα από αυτά που λένε είναι αλήθεια; Δημιουργούν "ήρωες" και σπιλώνουν υπολήψεις χάριν ...ακροαματικότητος και εντυπωσιασμού.

Όπως στη περίπτωση της έξαιρετικής- καθ' όλα- ειδικής Φρουρού που σύμφωνα με τα παραμύθια των καναλιών, έβγαλε το πιστόλι της  ακινητοποίησε και συνέλαβε το δολοφόνο του Φύσσα, ενώ (αφήνουν  να εννοηθεί) οι άλλοι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ...αμέριμνοι!

 Παραθέτουμε απόσπασμα της ενόρκου καταθέσεώς της και πέστε μας, από που προκύπτει ότι συνέλαβε εκείνη το δράστη:

""........... Για αυτό και εγώ με ένα άλλον συνάδελφο μου από την άλλη ομάδα ΔΙΑΣ πήγαμε να τους χωρίσουμε. Πιάσαμε τον ένα από τους δυο, τον πιο νεαρό και τον τραβήξαμε για να χωρίσουν. Με το που τους χωρίσαμε αυτός που είχαμε πιάσει για να τον τραβήξουμε φώναξε: