Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μακέτο στην Τιβί, γέλιο στη ζωή

Ακολουθεί σχέδιο προγράμματος για κανάλι καραμπάμ και αούγκα, που θα σαρώσει σε θεαματικότητα, ακροαματικότητα, ιλαρότητα και πχιότητα

Μπορείς να παράγεις αγγούρια ρίχνοντας μπαμπακόσπορο στο χωράφι; Οχι. Πάει το κέτσαπ στο σουβλάκι; Ακόμα πιο όχι. Πώς θα βγουν αγγούρια στο μποστάνι; Θα σπείρεις αγγουρόσπορο. Πώς θα φτιάξεις σουβλάκι; Με χοιρινό, ντομάτα, κρόμμυον, τζατζίκι, αλατοπίπερο, ριγανολέμονο και στο τσακίρ κέφι γαρνίρεις και ολίγον μαϊντανό. Θα φτιάξεις τηλεοπτικό κανάλι και θες νούμερα; Πρέπει να βάλεις νούμερα για να τα αποκτήσεις.

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!


Τσώρτσιλ: ο άνθρωπος πίσω από τον Μουσολίνι; ο σφαγέας των Ελλήνων στον λιμό και στον εμφύλιο;

Sir Winston Churchill: Σύμμαχος ή σφαγέας των Ελλήνων;
Γιατί έγινε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος;

Ο πόλεμος αποτελεί συνέχεια του Α΄ παγκόσμιου πολέμου. Η θεωρία της σύγκρουσης των ιδεολογιών δεν ευσταθεί. Δεν εξηγεί ούτε την σύγκρουση Μουσολίνι-Μεταξά, πολύ περισσότερο δεν εξηγεί την σύγκρουση Χίτλερ-Στάλιν, ούτε την συνεργασία που είχαν οι Ναζί με εταιρείες των ΗΠΑ. Λείπει και μια απάντηση σ’ ένα βασικό ερώτημα: Πώς εξοπλίστηκε η ηττημένη στον Α’ παγκόσμιο πόλεμο Γερμανία; Ποιος χρηματοδότησε το κράτος που όφειλε τεράστιες αποζημιώσεις;

10 λόγοι που οι μουσικοί πετυχαίνουν στη ζωή τους

Η μουσική ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων, και όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που μαθαίνουν να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο.

Πολλοί από τους μουσικούς, δήλωσαν στο παρελθόν πως το να παίζεις κάποιο όργανο είναι ευεργετικό. Τότε δεν υπήρχαν αποδείξεις για το αν κάτι τέτοιο ισχύει, αλλά σήμερα πια και έπειτα από επιστημονικές έρευνες, ένα βουνό αποδείξεων βρίσκεται στη διάθεση του καθενός, που αποδεικνύουν πως η μουσική δεν κάνει μόνο καλό, αλλά είναι κι ένας ισχυρός σύμμαχος εάν θέλεις να επιτύχεις στη ζωή σου.