Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Κινέζικες εταιρείες πουλάνε χάπια από …νεκρά μωρά(;)

Μια ανατριχιαστική είδηση έρχεται από τη Νότια Κορέα, σύμφωνα με την οποία κινέζικες φαρμακευτικές εταιρείες αγοράζουν πτώματα μωρών από τα νοσοκομεία, τα επεξεργάζονται και παρασκευάζουν χάπια ειδικά για τόνωση και ενδυνάμωση!

Σύμφωνα με εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού της Νότιας Κορέας SBS TV, το “υλικό” προέρχεται είτε από γεννήσεις νεκρών βρεφών είτε από κλινικές αμβλώσεων. Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, αφού φήμες για εμπόριο νεκρών μωρών ακούγονται από το 2003. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, πίσω από τη συγκεκριμένη βιομηχανία κρύβεται άφθονο χρήμα…

Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει... (τώρα εξηγούνται όλα)

Από μικρή έψαχνε την συντροφιά. Δεν βρήκε, δεν της έκατσε, της έκατσε άσχημα; Όλα πάντως δείχνουν πως δεν τα πήγε καλά στον ερωτικό τομέα...Αυτό άλλωστε είναι ολοφάνερο από τις πράξεις της ως ενήλικας. Μακάρι να είχε βρει τον άντρα που έψαχνε από τότε, για να μας αφήσει στην ησυχία μας. Όλα τελικά είναι θέμα ορμονών...

Πώς να κρατήσετε σπόρους από τις τοματιές σας

Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι σπόροι σας είναι βιολογικοί και αισθάνεστε έτοιμοι για να ανεβείτε μια κατηγορία στην κηπουρική κατάταξη, τότε ξεκινήστε την συλλογή σπόρων από τα φυτά που ήδη καλλιεργείτε. Ιδιαίτερα, αν οι σπόροι που φυτέψατε προέρχονται από τοπικές, μη εμπορικές ποικιλίες, τότε η διατήρησή τους για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο είναι επιβεβλημένη.

Για την τομάτα, η διαδικασία έχει ως εξής:

Όπως και με τους Δίδυμους Πύργους…

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

Η Καρολάιν Κένεντι είναι η τελευταία και μάλλον πιο αδύναμη κληρονόμος ενός επωνύμου που έγινε θρύλος, αλλά και την ίδια στιγμή «κατάρα» για όσους το κουβαλούσαν. Η κόρη του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και της Τζάκι (στην αρχή) Μπουβιέ- (μετά) Κένεντι- (και στο τέλος… ) Ωνάση, δεν δικαιολόγησε τις προσδοκίες ότι θα μπορούσε να συνεχίσει την πολιτική παράδοση της οικογένειας. Σήμερα λοιπόν, δείχνει να προχωρεί «αγκαζέ» με τον ρεαλισμό, και να διεκδικεί έναν καλύτερο βιοπορισμό, τουλάχιστον όπως η ίδια τον αντιλαμβάνεται.