Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Jennifer Lopez & Pitbull - On The Floor


Παντελής Θαλασσινός - Ανάθεμά σε


Καλοκαιρινές αποδράσεις: Oι 6 καλύτεροι προορισμοί για μπάνιο κοντά στην Αθήνα

Το καλοκαίρι ήρθε και όλοι αποζητάμε μικρές δροσιστικές αποδράσεις στην παραλία, όμως, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων υποχρεώσεων, δεν είναι πάντα εύκολο για κάποιον να απομακρυνθεί πολύ απο την Αθήνα. Γι'αυτό διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τους 6 καλύτερους προορισμούς για μπάνιο, κοντά στην πρωτεύουσα.

Independent: «Χρωστάμε μια συγγνώμη στην Ελλάδα»

Η Ελλάδα πληρώνει τα σπασμένα ενός ανόητου σχεδίου

Άρθρο της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται στην τρέχουσα πραγματικότητα. Στο κατώφλι μας έχουμε μια χώρα που πληρώνει το τίμημα ενός ανόητου οικονομικού προγράμματος, αναφέρει ο αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας Independent, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα των 5 ετών ύφεσης.

Μηδενιστής & Demy - Μια Ζωγραφιά (Ο Κόσμος Μας)


ΗΛΙΘΙΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Οταν κάποιος ρώτησε τον Βασιλιά της Σπάρτης Δημάρατο, γιατί οι Σπαρτιάτες θεωρούν άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους και όχι αυτούς που πετούν τις περικεφαλαίες και τους θώρακες, αυτός απάντησε:

"Γιατί τις περικεφαλαίες και τους θώρακες τους φορούν για δική τους προστασία, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπίσουν την από κοινού παράταξη."
Πλούταρχος (Αποφθέγματα Λακωνικά, 220 Α)

Η λέξη "idiot" που στα αγγλικά σημαίνει "ηλίθιος", χαρακτηρίζει όπως και στην Ελληνική τα άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου και προέρχεται από την Ελληνική λέξη Ιδιώτης.