Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΚΑΝΑΔΑΣ: "Εγκεφαλικά νεκρή" γυναίκα ξύπνησε, μόλις η οικογένειά της αρνήθηκε την δωρεά των οργάνων της

DROMMONDVILLE, Κεμπέκ, ΚΑΝΑΔΑΣ- Την περασμένη εβδομάδα, η Madeleine Gauron, μια γυναίκα από το Κεμπέκ που είχε χαρακτηριστεί ως βιώσιμη για τη δωρεά οργάνων αφότου οι γιατροί της διέγνωσαν ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή», εξέπληξε την οικογένειά της και τους γιατρούς της, όταν συνήλθε από το κώμα , άνοιξε τα μάτια, και άρχισε να τρώει!.

Η 76χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Sainte Croix de Drummondville για μια φλεγμονή των ούλων, η οποία απαιτούσε μια σύντομη εγχείρηση. Κατά τη διάρκεια που συνερχόταν, το προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε στην ηλικιωμένη γυναίκα στερεά τροφή, την οποία δεν μπορούσε να καταναλώσει στο σπίτι της οικογένειάς της για κάποιο χρονικό διάστημα, και την άφησαν αφύλακτη. Καθώς πνίγηκε από το φαγητό, έπεσε σε κώμα, μετά από ανεπιτυχή ανάνηψη.

Τι τα θέλαμε τα μέτρα, αφού μας χρεοκοπούν;

Μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια.

Μας έλεγαν ότι με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, με τις αλλαγές στη φορολογία και λίγη… τύχη, θα βγαίναμε από το τούνελ.
Κάποιοι μάλιστα επέμεναν ότι στο τέλος του 2011 θα βγαίναμε και πάλι στις αγορές για να δανειστούμε (ή μήπως εννοούσε για να ζητιανέψουμε;).
Όπως όμως δείχνουν τα πράγματα, όλα ήταν προσχεδιασμένα.Απλά, πριν μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία, ελεγχόμενη ή επιλεκτική, είχαν σκοπό να μας «φτωχοποιήσουν», να μας πάρουν έναντι 30 αργυρίων λιμάνια, αεροδρόμια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και... σχεδόν όλες τις ΔΕΚΟ, και στο τέλος να μας… χρεοκοπήσουν για να τους έχουμε και πάλι ανάγκη.