Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ένας Πόντιος... Κολοκοτρώνης

Ένας Πόντιος... Κολοκοτρώνης

Μοναχή Χερουβειμία - Την σκότωσαν επειδή δεν δέχθηκε να προδώσει την Ορθόδοξη πίστη της

Στο κοιμητήριο της Ι. Μ Πέτρου Βόντα αναπαύεται η μοναχή Χερουβείμiα -κατά κόσμον Σβετλάνα Μιχαέλα Τανάσα. Η αδελφή Χερουβειμία σπούδασε αρχαία Ελληνικά και Λατινικά στα Πανεπιστήμιο Ιασίου Ρουμανίας και έλαβε μια υποτροφία από το ίδρυμα Σόρος, για ένα μάστερ στο CEU (Central European University) της Βουδαπέστης. Η εργασία που της ανέθεσαν ήταν να ερευνήσει ένα χειρόγραφο της Ερμηνείας στη Γένεση του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και εκεί απέδειξε ότι το κείμενο που είχαν τυπώσει οι Ιησουίτες και έπειτα εισήγαγε ο J. P. Migne στην Ελληνική Πατρολογία, είχε πολλές παρεμβάσεις και αλλοιώσεις σε σχέση με το ερευνόμενο χρυσοστομικό κείμενο.

Κύπρος: Επιστράφηκε το υπουργικό αυτοκίνητο που κατασχέθηκε

Το αυτοκίνητο του υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, που κατασχέθηκε
Το αυτοκίνητο του υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, που κατασχέθηκε

Αποχώρησαν πριν από λίγο από το υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου οι δικαστικοί επιδότες που είχαν πάει από το πρωί για να εκτελέσουν δικαστικά εντάλματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Κύπρος: Κατέβασαν τον υπουργό από το αυτοκίνητο και το κατέσχεσαν !!!


Δικαστικοί επιδότες μετέβησαν το πρωί στο υπουργείο οικονομικών στην Λευκωσία, με σκοπό να εκτελέσουν δικαστικά διατάγματα για κατάσχεση κρατικής κινητής περιουσίας ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ!

 Μόλις πριν λίγα λεπτά κατέβασαν τον υπουργό οικονομικών κ. Σιαρλή από το αυτοκίνητο και προχώρησαν στην κατάσχεση του οχήματος!

Ραγιάδες τότε, ραγιάδες τώρα. Χαράτσια τότε, χαράτσια τώρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο λαός εξαθλιώνεται και εξουθενώνεται με την επιβολή φόρων θα κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε την ιστορία που έχει να κάνει με τον Κεφαλικό φόρο η χαράτσι επί τουρκοκρατίας.
Άραγε οι απίστευτοι σε έμπνευση φόροι του τότε έχουν να κάνουν με την φορομπηχτική πολιτική του σήμερα;;;
Οι Οθωμανοί στα χρόνια της σκλαβιάς, είχαν συλλάβει και είχαν εφαρμόσει ένα σχέδιο οικονομικής εξόντωσης των υποδούλων ώστε να τους εξαναγκάσουν να εξισλαμιστούν ή να μην έχουν την δυνατότητα από τους εξαντλητικούς φόρους να σηκώσουν κεφάλι λόγω της πείνας και της εξαθλίωσης, παραμένοντας ραγιάδες.

Όμορφα κάστρα σε όλο τον κόσμο.


Συγκλονιστικό: Πήρε πίσω τον σκύλο του με μια φωτογραφία στο Facebook!


Συγκλονιστικό: Πήρε πίσω τον σκύλο του με μια φωτογραφία στο Facebook
Ο Dave Thomas, από το San Bernardino, φυλακίστηκε για τροχαίες παραβάσεις, με αποτέλεσμα οι αρχές να βάλουν το σκύλο του σε καταφύγιο ζώων.
Αφού βγήκε από τη φυλακή πήγε στο καταφύγιο του San Bernardino για να πάρει πίσω τον Buzz. Για να τον παραδώσουν όμως ζήτησαν το ποσό των 400 δολαρίων.
Ο άνδρας έσκυψε περίλυπος δίπλα στο δυόμισι ετών σκύλο του, που βρισκόταν μέσα σε ένα κλουβί. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχε τα 400 δολάρια, που χρειάζονταν για να τον πάρει μαζί του.
Εκείνη τη στιγμή, δίπλα του περνούσε η Maria Sanchez, η οποία τον φωτογράφισε να δίνει στο σκύλο του λίγο νερό, μέσα σε ένα μπολ.

Τι είναι €1 ή €1,7 τρις μεταξύ συμμάχων και φίλων;

http://uk.reuters.com/article/2013/02/20/us-germany-energy-idUKBRE91J0AV20130220
http://www.thegwpf.org/germanys-green-suicide-energy-transition-cost-taxpayers-e1-trillion/

Φυσικά και δεν αμφισβητώ την "είδηση". Η απόφαση των Γερμανών να βγουν (δήθεν) από την πυρηνική ενέργεια μετά την Φουκουσίμα είναι αυτό που συνεπάγεται αυτή την είδηση. Το είχαν πει τότε και η Ε.οn, και η η RWE και o Helmut Kohl και είμαι σίγουρος και άλλοι. Το έχει πει επίσης η Siemens (και εδώ) τον Ιανουάριο του 2012, είχε μάλιστα αναφέρει €1,7 τρις, αντί €1 τρις -- άσχετα εάν έχει βγάλει πολλά λεφτά από αυτό. Έχει χιλιοειπωθεί και έχει επιβεβαιωθεί από τα γεγονότα που δημοσιεύονται κατά κόρον εδώ και 3-4 μήνες: Οι ΑΠΕ, πολλές, καλές, τέλειες κλπ, δεν υποκαθιστούν συμβατική ηλεκτροπαραγωγή, αλλά ακριβαίνουν πολύ το ρεύμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Χριστόδουλος Αγιορείτης για τον γέροντα Παΐσιο

Ο Μοναχός Χριστόδουλος έζησε τον γέροντα Παίσιο και έγραψε βιβλία γι αυτόν όπως ο Γέρων Παίσιος και το Σκεύος εκλογής.Στο βίντεο διηγείτε ιστορίες από τον γέροντα.