Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

«Εξωτική» σαλάτα με γαρίδες, λάιμ και μουστάρδα μελιού

Συνταγή TINA WEBB
Φωτογραφίες ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μουστάρδα μελιού και ινδική καρύδα, συνδυασμός που θα «απογειώσει» τη σαλάτα σας. Τολμήστέ το!

Υλικά

1 κουτ. σούπας μουστάρδα με μέλι
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. σούπας χυμό λάιμ ή λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
20 γρ. ινδική καρύδα (στα σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής)
200 γρ. γαρίδες (έτοιμες καθαρισμένες, καταψυγμένες), μεσαίου μεγέθους
200 γρ. σαλατικά της αρεσκείας μας (προτιμότερο έτοιμα καθαρισμένα)
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε μικρά καρέ