Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Στο γάμο του ...Καραγκιόζη;






Τώρα που τελείωσαν-όσο τελείωσαν- τα γεγονότα με την απόπειρα αποδράσεως του Βλαστού με ελικόπτερο, επανερχόμαστε σ αυτό που μας έκανε εντύπωση.
Που ρίχτηκαν πεντακόσιες και πλέον σφαίρες;
Ρίχτηκαν για εκφοβισμό; Τι εκφοβισμό; Να φοβηθεί και να ...φύγει το ελικόπτερο; Και γιατί να φύγει;
Αν ρίχτηκαν στο ελικόπτερο, αυτό θα πρέπει να είχε γίνει κόσκινο και αποκαΐδια!

Δεν μπορούμε πάλι να πιστέψουμε ότι οι βάλλοντες ήσαν τόσο άσχετοι που δεν μπορούσαν να πετύχουν το ευρισκόμενο σε αιώρηση (ακίνητο) ελικόπτερο ( sitting duck )!



ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!



Το ντοκουμέντο που αποδεικνύει πως όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τούς πληρώνουμε κιόλας (δείτε εδώ το ντοκουμέντο-σοκ:ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!!) εκτός από τον θόρυβο και μεγάλη ανησυχία που προκάλεσε ανάμεσα στον κόσμο, έχει κάνει τους ιθύνοντες να σιγήσουν!

Το «επάγγελμα» της πολιτικής και δημοσιογραφικής πορνείας…

Η Ψυχολογία του παρασιτισμού και της πορνείας έχει κατακλύσει ολοκληρωτικά τη σφαίρα της «πολιτικής» και της «δημοσιογραφίας». Συχνά δεν μπορεί να ξεχωρίσεις αν η ψυχολογία αυτή είναι πιο αλαζονική στους «πολιτικούς» ή στους «δημοσιογράφους».
Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή η ψυχολογία (του παρασιτισμού και της πορνείας) παίρνει διαστροφικές διαστάσεις σ’ αυτούς που «συνθέτουν» τη «δημοσιογραφία» και την «πολιτική».

Τα χρόνια... κοιμίζουν τη μνήμη

Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες ότι η ικανότητα να θυμόμαστε νέες πληροφορίες φθίνει με την ηλικία, αλλά έως τώρα δεν ήταν σαφές γιατί. Το μυστήριο ίσως επιλύουν τα ευρήματα μιας νέας μελέτης.
Η μελέτη, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature Neuroscience», υποδηλώνει ότι ορισμένες δομικές αλλαγές, οι οποίες εκ φύσεως συμβαίνουν στον εγκέφαλο με το πέρασμα του χρόνου, επεμβαίνουν στην ποιότητα του ύπνου – και η μειωμένη ποιότητα ύπνου δυσχεραίνει την ικανότητά μας να αποθηκεύουμε μακροπρόθεσμες μνήμες.

Τα φαρμακευτικά φυτά υπό διωγμό! Η παγκόσμια υγεία στο βωμό του κέρδους…



Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν οι άνθρωποι για το κέρδος; Που μας οδηγούνε οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής ένωσης;
Οργανισμός-σφραγίδα, που εργάζεται, απροκάλυπτα πλέον, μόνον για τασυμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, έχει καταντήσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου, που υποτίθεται ότι είναι ο αρμόδιος κοινοτικός φορέας που φέρει την ευθύνη για την καταλληλότητα ή μη των φαρμακευτικών σκευασμάτων για ανθρώπινη χρήση, που διοχετεύονται στην ευρωπαϊκή αγορά.