Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ψωμί ζυμωμένο με μπίρα


ΥΛΙΚΑ


* 6 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό
* 1 ½ φλιτζάνι μπίρα
* 1 φακελάκι ξερή μαγιά
* 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
* 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
* αλάτι

15 επαγγέλματα που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν

Μόλις τέλειωσες το πανεπιστήμιο και σκέφτεσαι το μέλλον; Σκέφτεσαι να αλλάξεις καριέρα; Πέραν των συνηθισμένων επαγγελμάτων, όπως δάσκαλος, δικηγόρος ή γιατρός, υπάρχουν επαγγελματικές επιλογές των οποίων την ύπαρξη δεν υποψιάζονται πολλοί. Μερικές, όπως αυτή του δοκιμαστή νεροτσουλήθρας, φαίνονται δελεαστικές άλλες πάλι, όπως αυτή του ελεγκτή οσμών... όχι και τόσο.

Grand Canyon, Beautiful Places In HD

Δίδυμα αδέλφια από τα Τρίκαλα πήραν χρυσό στα μαθηματικά

Δεκαπέντε χρόνια μοιράζονται τα πάντα: χαρές, λύπες, περιπέτειες και εμπειρίες. Τώρα μοιράστηκαν και το χρυσό μετάλλιο στην 28η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης». Ο λόγος για τον Θοδωρή και τη Νικολέτα Αναγνώστου, δίδυμα αδέλφια από τα Τρίκαλα. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στην Ολυμπιάδα που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία τους χαροποίησε ιδιαίτερα, αφού, όπως είπαν μιλώντας στην «Espresso», ανταμείφθηκαν για τον κόπο και τη σκληρή δουλειά τόσων χρόνων.

Human Planet...

Ραγκούσης: Η κυβέρνηση έπραξε όπως "αρμόζει σε μία ευνομούμενη κοινωνία"

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ - ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ...

“Καμία νομιμοποίηση δεν έγινε, καμία άδεια δεν δόθηκε και καμία ανθρώπινη ψυχή δε χάθηκε”, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των μεταναστών του Μεγάρου Υπατία...

Έλεγχος αντανακλαστικών!

Eίσαι καλός/καλή οδηγός;
δηλαδή έχεις καλά αντανακλαστικά;
χαλάρωσε και δοκίμασε...

Τα στατιστικά στοιχεία για την οδήγηση αναφέρουν -μεταξύ άλλων- ότι ο μέσος χρόνος αντίδρασης των οδηγών είναι 0,75 δευτερόλεπτα ή, αλλιώς, το μήκος ενός αυτοκινήτου για κάθε 15 χλμ την ώρα.

Η απλότητα των πραγμάτων...