Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Δεν μπορεί κάποιος να αγαπά χωρίς να πάσχει.

Δεν μπορεί κάποιος να αγαπά χωρίς να πάσχει. Η μεγαλύτερη οδύνη είναι να αγαπά μέχρι τέλους. Ο Χριστός αγάπησε τόσο πολύ ώστε παραδόθηκε σε φρικτό θάνατο. Οι Άγιοι το ίδιο. Ο παράδεισος και η κόλαση έχουν πάντοτε το ίδιο τίμημα. Η προσευχή για τον κόσμο είναι καρπός εξαιρετικά βαθιάς και οξείας οδύνης.

Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Σαχάρωφ

Το Ισραήλ αναγνώρισε την ελληνική ΑΟΖ πριν καν την ανακηρύξει η Ελλάδα!


Mπορεί η Ελλάδα να μην αναγνωρίζει την ΑΟΖ της, αλλά πρόλαβε και την αναγνώρισε το Ισραήλ!

Η πολεμική τακτική της Τουρκίας

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Είναι τόσο μεγάλη η επιτηδειότητα της Τουρκίας να εμφανίζεται διαφορετική από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, ώστε ακόμα και επιθετικό πόλεμο μπορεί να διεξάγει, όπως αυτός εναντίον της Ελλάδος και μαζί να υποκρίνεται τη φιλειρηνική χώρα. Το απίστευτο είναι ότι την υποκρισία της αυτή σιγοντάρει και η... Ελλάδα.

ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ, ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ!

Με αφορμή την "αντιρατσιστική" συναυλία και τις προβοκάτσιες ΜΚΟ, αναρχικών κλπ, βρήκαν ευκαιρία τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του Λαος να κατέβουν στην πολύπαθη Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, θέλοντας να πουλήσουν πατριωτιλίκι στους κατοίκους, με τη συνοδεία μπράβων και κομματόσκυλων!

Αυτή τη φορά όμως,δεν πήγαν νύχτα όπως λίγους μήνες πριν και ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ από τον αγανακτισμένο κόσμο, που απόλυτα δικαιολογημένα τους έβριζε και αναρωτιόταν" τώρα μας θυμηθήκατε";

Συναρμολόγηση αυτοκινήτου

Video: Συναρμολόγηση αυτοκινήτου

Ο λυρισμός του Παύλου Τσίμα, η νοσταλγική διάθεση της Όλγας Τρέμη και το καρνέ επιταγών της Μέρκελ

Πρέπει να με πιάνουν κάποιες κρίσεις... μαζοχισμού, πότε, πότε, αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μου αρέσει τόσο να παρακολουθώ το δελτίο ειδήσεων του Mega Channel ή να διαβάζω "Ελευθεροτυπία", μόνο και μόνο για να μου ανεβαίνει, στο τέλος, το αίμα στο κεφάλι. Άβυσσος η ψυχή του άνθρωπου. Χθές, λοιπόν, που παρακολουθούσα το αγαπημένο μου δελτίο ειδήσεων, η γνωστή δημοσιογραφική παρέα του "Μεγάλου Καναλιού" είχε πιάσει ψιλή κουβεντούλα για την αντίδραση της Ευρώπης στην οικονομική κρίση.

Η δημιουργία του... ΙΚΑ

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά.

Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies.
Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;»

Wrooom!!!!!!!

Οι κόκκινοι ξεφάντωσαν στα χιόνια στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο με τον Φερνάντο Αλόνσο να κερδίζει ακόμη και στους αγώνες επίδειξης στον πάγο που έγιναν με τα Fiat 500 αλλά και καρτ.

Ο Ισπανός στα καρτ στον πάγο ήταν άπιαστος αν και τον ακολούθησε κατά πόδας ο Φελίπε Μάσα. Ο Νικ Χέιντεν οδηγός της Ducati ήταν 3ος μπροστά από τον protégé της Ferrari, Ζούλς Μπιάνκι το Βαλεντίνο Ρόσι και τους δοκιμαστές Μαρκ Ζενέ και Τζιανκάρλο Φισικέλα.

Τα αρχεία της Βιβλιοθήκης Τζον Φ. Κένεντι στο διαδίκτυο

Η πιο πλήρης ψηφιακή βάση δεδομένων αμερικανού προέδρου 

Η Βιβλιοθήκη του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στη Βοστώνη, με χιλιάδες ντοκουμέντα και φωτογραφίες του 35ου προέδρου των ΗΠΑ ψηφιοποιείται με την ευκαιρία της 50ης επετείου από την ορκωμοσία του, στις 20 Ιανουαρίου.

Επικίνδυνοι δρόμοι.

Οι ναζί στην Κρήτη έβαζαν τους γέρους στο κρύο

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Οι γέροι θέλουν ζεστασιά σωματική και ψυχική. Το κρύο είναι το μεγαλύτερο μαρτύριο για τους γέρους. Γέροι, ετοιμασθείτε να αντιμετωπίσετε την απειλή του ψύχους, που ετοιμάζει η κυβέρνηση εναντίον σας, με την μελετώμενη αύξηση των τιμών του ηλεκτρικούς ρεύματος.