Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Say Say Say by Paul McCartney and Michael Jackson


Η διεθνής υποκρισία για τον Μουμπάρακ

Όταν, μέχρι πριν λίγες ημέρες, ο Μουμπάρακ ήταν ισχυρός ηγέτης και οι αρχηγοί κρατών τον υποδέχονταν "μετά βαΐων και κλάδων"...

Η ιστορία μιας πόλης σε έναν τοίχο!

Η ιστορία των Τρικάλων σε έναν... τοίχο! Με εικόνες από τη σύγχρονη και την παλαιά πόλη της Θεσσαλίας «στόλισαν» Γάλλοι ζωγράφοι έναν άχαρο τοίχο πολυκατοικίας, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία του δήμου. Η τοιχογραφία, που θεωρείται ένα από τα αξιοθέατα των Τρικάλων, βρίσκεται στην περιοχή Μανάβικα και καθημερινά συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες.

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟ(κα)ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ;;

Μέχρι και τα σοκολατάκια Leonidas που αγοράζουν από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τα βαφτίζουν "μικροέξοδα" και τα φορτώνουν στην πλάτη των φορολογουμένων. Το ποσό των 20 ευρώ δεν είναι άξιο λόγου. Σημασία όμως έχει η νοοτροπία του φτωχο-κα-μπινέ, η αναξιοπρέπεια, αλλά και η ασυδοσία που κυριαρχεί σε συγκεκριμένους δημοσίους κοπρίτες....

Τςςς

Όταν τα σκυλιά δαγκώνουν.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Η Αίγυπτος σπαράσσεται από συγκρούσεις αντικαθεστωτικών και υποστηρικτών του σάπιου καθεστώτος Μουμπάραγκ.
Αυτή η εξέλιξη αντιμετωπίζεται με υποκρισία απ’ τη δύση και τα ευχολόγια δίνουν και παίρνουν για την ομαλή μετάβαση της εξουσίας απ’ τον Μουμπάραγκ σε ????.
Το νέο σχήμα εξουσίας δεν έχει ακόμη βρεθεί απ’ τους «σωτήρες» των λαών Αμερικάνους. Ο Αλ Μπαραντέι έχοντας στενές σχέσεις με την Μουσουλμανική αδελφότητα και έχοντας έρθει σε ρήξη με τους Αμερικάνους παλιότερα δεν είναι προς το παρόν μέρος της λύσης του πολιτικού προβλήματος. Αντιμετωπίζεται με σκεπτικισμό και καχυποψία.

Δεν πλήρωσε ούτε... τον καφέ της

Επιβάρυνε το ελληνικό δημόσιο με τα έξοδά της στο αεροδρόμιο

Ούτε για τον καφέ της δεν πληρώνει η Θεοδώρα Τζάκρη σύμφωνα με έγγραφο που ενέκρινε η διεύθυνση Οικονομικού του υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο της επιστράφηκε το ποσό των 29,3 ευρώ που ξόδεψε στο αεροδρόμιο.