Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ: Το παιδί του σωλήνα.

Πραγματικά εκπλήσσομαι με τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Πύρρου Δήμα στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό τι μου λέει. Πως όλοι ακόμα κοιμούνται στον ύπνο του δικαίου και στις δημοσκοπήσεις των blogs που υποθάλπει την κρυφή ή φανερή επιθυμία του καθενός.
Η πικρή αλήθεια ποια είναι;
Το ΠΑΣΟΚ, αν θέλει, ξαναβγαίνει πρώτο κόμμα.
Έχει τις περισσότερες εφεδρείες (βλέπε Δήμας).
Έχει τα πιο δυνατά επιχειρήματα. Τώρα δεν διορίζει, αν και αυτό γίνεται. Για ρωτήστε το αφεντικό του Πύρρου το Σγουρό, τι έχει μαζέψει στη Συγγρού.
Αλλά, το πιο ατράνταχτο επιχείρημα είναι πως δεν θα απολυθείς από το Δημόσιο. Και αυτοί οι χιλιάδες που διορίστηκαν από το ΠΑΣΟΚ ξέρουν πολύ καλά πως το κόμμα τους την υπόσχεση αυτή τουλάχιστον μπορεί και θα την κάνει πράξη.

Ξεμένουν από μετρητά. Καλό ταξείδι, να μᾶς γράφετε

Η παρέα Πασόκ, ΡΑΕ και ΔΕΗ με την συνδρομή όσων έχαψαν την Πράσινη Ανάπτυξη και όσων ψήφισαν τον Νόμο Μπιρμπίλη, κατάφεραν να έχουν σε όρια χρεωκοπίας την Αγορά Ηλεκτρικής Ενέργειας.

"Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας δημοσιοποιεί σήμερα τα βασικά συμπεράσματα και τις προτάσεις της μελέτης την οποία εκπόνησε για λογαριασμό της ΡΑΕ η εταιρεία συμβούλων PricewaterhouseCoopers Business Solutions A.E. (PWC), με αντικείμενο τη βραχυπρόθεσμη επίλυση των ταμειακών ελλειμμάτων της εγχώριας αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας..." http://www.energypress.gr/news/PWC:-To-daneio-sto-LAGHE-den-arkei-gia-na-mhn-katarreysei-h-agora και http://www.energypress.gr/news/PWC-:-Examhnh-paratash-zwhs-to-daneio-sto-LAGHE-paramenei-o-kindynos-toy-krah. Και να δω πουλάκια μου τι γίνεται μετά το "βραχυπρόθεσμο".