Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Nobody's fault but mine - Beth Rowley


Παιγνίδι στο χιόνι

snow fun 500 0 Some January fun in the snow (35 Photos)

Τελείωσαν οι κωλοτούμπες του Γ.Δημαρά;

Άσχημα ξεκινάει η νέα πολιτική διαδρομή του Γιάννη Δημαρά. Γιατί δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να αθετείς μια δήλωση που έχεις κάνει δημόσια μόλις πριν λίγους μήνες. Δυστυχώς…

Διαβάστε αλλεπάλληλες κωλοτούμπες (τόσες πολλές είναι σπάνιο φαινόμενο ακόμα και για πολιτικό

Αυτό είναι το MEGA της κυρίας Τρέμη που απειλεί ότι ο λαός θα πάρει τους πολιτικούς με τις πέτρες.




αρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Μόλις το όνομα του Παπακωνσταντίνου καθώς και ένα εδάφιο πορίσματος που φωτογραφίζει ξεκάθαρα δημοσιογράφους να είναι μπλεγμένοι με σκάνδαλα, άρχισαν ο τρόμος και η αγωνία των δημοσιογράφων για το πως θα τον κάνουν να σταματήσει..
Δείτε τους πως απειλούν, μόλις τους επαναφέρει στην τάξη ο Τζαβάρας..

Τα κριτήρια για τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις σχολείων

Για 4 ημέρες θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που προβλέπει συγχωνεύσεις και καταργήσεις νέων σχολείων.

Σύμφωνα με το κείμενο που δόθηκε σε διαβούλευση κριτήρια για τη συνένωση σχολείων αποτελούν οι κτιριακές υποδομές-εγκαταστάσεις, καθώς και οι δυνατότητες ανάπτυξης αιθουσών διδασκαλίας, βιβλιοθήκης και λοιπών βοηθητικών χώρων και εξοπλισμού στο σχολείο μετακίνησης.

Έξυπνη αυτοκινητοπομπή επιτρέπει στους οδηγούς να κοιμούνται

Η οδική ασφάλεια θα μπορούσε να αυξηθεί, και τα ταξίδια να γίνουν πιο άνετα, αν τα όλα τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν κονβόι η Volvo δοκιμάζει ένα σύστημα που βάζει τα οχήματα το ένα πίσω από το άλλο έτσι ώστε να μην χρειάζονται καν οδηγό.

Ο πειραματικός «ουλαμός αυτοκινήτων», γνωστός και ως «τρένο αυτοκινήτων», αναπτύχθηκε από τη Volvo στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Sartre για την πράσινη και ασφαλή αυτοκίνηση.

Ποια η σχέση ανάμεσα στο χάος, το γκάζι, και την γκαζόζα;

Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός (τo άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό 4τροχοί)

Η λέξη γκάζι παράγεται από την αρχαία ελληνική λέξη Χάος. Παράξενο; Όχι και τόσο, αρκεί να ακολουθήσετε τα απλά μαθήματα μυθολογίας:

Κατά τον Ησίοδο1, το χάος ορίζεται η πρωτογενής αρχή, όχι όμως ως αφηρημένη έννοια αλλά ως σκοτεινός χώρος γεμάτος νέφη. Αντίθετα, η ορφική κοσμογονία παραδέχεται το χάος ως δεύτερη αρχή του κόσμου μετά το Χρόνο. Ο Πλάτων2αναφέρει ότι από το Χάος γεννήθηκε ο Έρωτας (φτυστός ο πατέρας του, αυτός ο Έρωτας).