Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Το "βαθύ λαρύγγι”, ο... λάκκος του Κ. Καραμανλή και πως φάγανε τον Θ. Ρουσόπουλο

Καχύποπτο έναντι των στελεχών της ΝΔ, εμφανίζει τον Κ. Καραμανλή σε «intelligencereport» προς τη Siemens το “βαθύ λαρύγγι” του Μαξίμου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε έγγραφο που αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ “βουλιάζει καθημερινά όλο και σε πιο βαθιά νερά ο Πρωθυπουργός καθώς σύμφωνα με λόγια του ίδιου, «παντού μου σκάβουν το λάκκο...».

Σε τόσο μεγάλο βαθμό έχει φθάσει η καχυποψία του ώστε όπως ομολόγησε ο ίδιος σε φίλο του, «και τώρα θέλουν να πιστέψω ότι ο Μεϊμαράκης διαφωνεί με την Μπακογιάννη... Με έχουν για τελείως ηλίθιο φαίνεται. Τα παιγνίδια αυτά τα ξέρω καλά πια...».

Και συνεχίζει- σύμφωνα πάντα με τον μυστικό πληροφοριοδότη της Siemens: “Σε ερώτηση που του υπέβαλε ο συνομιλητής του «γιατί τότε σου ζήτησαν να κάνεις παρέμβαση πέντε (5) φορές για να μην ανοίξει περισσότερο η κόντρα μεταξύ Ντόρας και του Β. Μεϊμαράκη;» ο Κ. Καραμανλής απάντησε, «για να τους δείξω ότι δεν κατάλαβα το παιγνίδι τους. Καιρό τώρα διαδίδουν τι σφάζονται. Οι ίδιοι το διαρρέουν. Έχω κι εγώ τις πηγές μου...”

Ο συντάκτης του «intelligence report» από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τα γεγονότα, φαίνεται ότι είναι δημοσιογράφος ή στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου, αφού εμφανίζεται να συνομιλεί με άνεση με «στέλεχος της ΝΔ από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας», που δεν δίσταζε να αποκαλύψει ότι “κάποιοι μελετούν παγίδα” για να φάνε τον Ρουσόπουλο, η παρουσία του οποίου εκτιμάται ως “σημείο αιχμής”, όπως και η “αδυναμία που φαίνεται να τρέφει απέναντί του ο Πρωθυπουργός και «η ανάδειξή του σε πολιτικό άνδρα εκ του μηδενός».

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι : “Και εδώ αρχίζει το θέμα να γίνεται ενδιαφέρον. Γιατί η ίδια πηγή (σ.σ. στέλεχος της ΝΔ από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας) μας ομολόγησε ότι: «Για να ξεπεραστεί το εμπόδιο Ρουσόπουλου σύντομα κάποιοι μελετούν την παγίδα που θα τον σπρώξουν και ήδη ετοιμάζουν τις λεπτομέρειες του σχεδίου...».

Και συμπληρώνει ότι “Σε ερώτησή μας ότι η όποια ζημιά στο πρόσωπο του Ρουσόπουλου θα πλήξει ευθέως και τον Καραμανλή, η πηγή μας απάντησε: «Όποιος καταλαβαίνει τι του γίνεται, ας αναλάβει και τις ευθύνες των πράξεών του. Τέρμα τα παιδιαρίσματα και οι κολεγιές με φιλαράκια! Δεν θα αφήσουμε το πολιτικό μας μέλλον σε μια παιδική χαρά!»

Το «intelligence report» ουσιαστικά ενημερώνει τον Μ. Χριστοφοράκο ότι μεθοδευόταν «παγίδα» για την πολιτική εξόντωση του Θόδωρου Ρουσόπουλου, πολύ πριν έρθει στη δημοσιότητα η υπόθεση Βατοπεδίου. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για το ενδεχόμενο αυτό, από το 2006, ενώ η υπόθεση Βατοπεδίου εμφανίστηκε το 2008!

Το ενδεχόμενο να υπήρχε δεύτερο “βαθύ λαρύγγι” στο Μαξίμου και συντάκτης του συγκεκριμένου «intelligence report» να μην είναι η γνωστή κα «Μ», εξετάζεται σοβαρά από τα στελέχη της ΝΔ. Η πιθανότητα αυτή προκύπτει από το γεγονός ότι η σύμβαση της συγκεκριμένης… Μάτα Χάρι, αρχίζει όπως αποκάλυψε το Antinews το 2007, ενώ το εν λόγω κείμενο έχει γραφεί στις 17.6. 2006. Και ακόμα από το γεγονός ότι ο συντάκτης αυτού του «intelligence report» δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά που γνώριζε το πανελλήνιο, όπως η κα “Μ” αλλά πληροφορεί και για άγνωστες πτυχές.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου