Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η απάντηση του Παναθηναϊκού σε FIFA και UEFA

Ένα από τα video που έχει στείλει στην FIFA έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός… με το οποίο απαντά στο αντίστοιχο που διέρρευσε την Πέμπτη από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Αρχική πρόθεση των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» ήταν να μη δημοσιοποιήσουν τα video που απέστειλαν ως συνοδευτικά των καταγγελιών τους για τα γεγονότα του ντέρμπι, ωστόσο μετά την κίνηση του Ολυμπιακού να διαρρεύσει βίντεο με τον Σεμπάστιαν Λέτο να φέρεται ότι χτυπά πρώτος τον Βασίλη Τοροσίδη, οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και προχώρησαν στην κίνηση αυτή για να απαντήσουν στους «ερυθρόλευκους».

Οι «πράσινοι» έχουν στείλει τα συγκεκριμένα video τόσο στη FIFA όσο και στην UEFA με σκοπό να τονίσουν την μεταχείριση της οποίας έτυχαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ στο συγκεκριμένο video που δημοσιεύεται από την Παρασκευή (04/03), φαίνεται η ανοχή του διαιτητή Καλόπουλου στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Ολυμπιακού από το πρώτο κιόλας λεπτό του ντέρμπι.

Στον Παναθηναϊκό άλλωστε χαρακτήριζαν από την πρώτη στιγμή «εγκληματική» τη διαιτησία του Δημήτρη Καλόπουλου και φαίνεται ξεκάθαρα κι από το video ότι ήθελαν να καταδείξουν τα λάθη του προς τα αρμόδια διεθνή όργανα.

Έτσι, οι επίμαχες φάσεις που φαίνονται στο συγκεκριμένο οπτικό υλικό, έχουν και την ανάλογη περιγραφή, με κείμενο στα αγγλικά, για να κατανοηθούν πλήρως τα λανθασμένα σφυρίγματα του Μακεδόνα ρέφερι από τους ανθρώπους της FIFA και της UEFA.


apolitistosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου