Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δύο Γεωργιανοί κλέφτες διέλυσαν τον μύθο της "πόρτας ασφαλείας"

Δύο διαρήκτες από τη Γεωργία, διέλυσαν τον μύθο της "πόρτας ασφαλείας", αφού διέρηξαν 7 διαμερίσματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, από τα οποία και τα 7 είχαν θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, με τις λεγόμενες κλειδαριές ασφαλείας. Καμία από τις 7 πόρτες δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ούτε είχε ίχνη διάρηξης. Οι δύο κλέφτες βρήκαν το κόλπο να της ανοίγουν γρήγορα και απλά, χωρίς να χρειάζονται ..βίαιες μεθόδους. Μάλιστα φεύγοντας, έκλειναν και την πόρτα ! Μετά από αυτό, σοκαρισμένοι δήλωναν στην αστυνομία οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, αφού είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι "η πόρτα δεν παραβιάζεται με τίποτε κι αν χάσετε τα κλειδιά θα πρέπει να ξηλωθεί μαζί με την κάσα" κ.λ.π.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Ως μέλη της συμμορίας ταυτοτοποιήθηκαν δύο 35χρονοι Γεωργιανοί, οι οποίοι είχαν συλληφθεί τον Απρίλιο του 2011, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «ΔΙ.ΑΣ», στην περιοχή της Ανάληψης, όταν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν τρεις σάκοι ταξιδίου με πλήθος κλοπιμαίων (ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, χαρτονομίσματα, κ.α) και διαρρηκτικών εργαλείων.

Από την ενδελεχή έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας, κατά το τελευταίο δίμηνο του 2010 και αρχές του 2011 διέρρηξαν τις θωρακισμένες πόρτες επτά διαμερισμάτων στην κεντρική και Ανατολική Θεσσαλονίκη, από όπου αφαίρεσαν πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, ηλεκτρονικών Υπολογιστών, χρυσαφικών και χρηματικών ποσών.

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου