Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

"Δημοκρατία" και τσίπα

Στους "δημοκράτες" κάθε λογής, παλιούς (ΠΑΣΟΚ) και νέους (ΛΑΟΣ), μαζί με τους "αστούς"(!;) (ΝΔ), μπορείς να καταλογήσεις ότι θες αλλά δεν μπορείς να πεις πως σ' αφήνουν να πλήξεις, ή πως δεν εργάζονται σε βάθος χρόνου, μεθοδικότατα για το καλό σου.

Ο "κουμπάρος" λοιπόν, εκτός από αξιοζήλευτη επιδεξιότητα στην "ενόργανη" γυμναστική, έχει αποδείξει πλέον και στον πιο κακόπιστο, το μεθοδικό τρόπο που δουλεύει για το όραμά του, όποιο τέλος πάντων κι αν είναι αυτό.

Ας θυμηθούμε πως ο Άδωνις εκτός από υπέρμαχος των διοδίων είχε και μότο της παράταξης ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής "Αττική οδός". Όσο κι αν οι τόνοι και τα πνεύματα στο μότο προσπαθούσαν (;) να αποστασιοποιηθούν από συνειρμούς, μάλλον ο ίδιος και ο μέντοράς του, τους επεδίωκαν.

Ήδη είχαν πέσει οι πρώτες γέφυρες προς τους ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ (Κόκκαλης, Λαμπράκης, Σημίτης) με την Τζαβέλλα. Στο MEGA έχει ελευθέρας, πλάσαρε επιτυχημένα όπως φαίνεται και τον αρχιτέκτονα του Ευρώ και του Σημίτη για πρωθυπουργό. Άξιος ο μισθός του λοιπόν και επειδή μείναν και κάτι λοιπά, να πάρει και τα κατάλληλα υπουργεία.

Βέβαια τι πιο κατάλληλο από το υπουργείο της "Αττικής οδού". Και για να μη μας πουν για αντιπαροχές και τέτοια, ή να ζητηθούν και τα δικαιώματα των τίτλων κλπ, βάλαμε το Βορίδη αφεντικό, που είναι και του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ βεβαίως βεβαίως.

Α ρε ΠΡΟΕΔΡΕ πόσο μπροστά είσαι. Πόσο μακριά βλέπεις. Το Γιωργάκι και το Αντωνάκι τους έχεις για ζέσταμα. Για να κρατιέσαι σε φόρμα μέχρι την επόμενη μεγάλη παράσταση.

Για τη "δημοκρατία". Που δεν έχει αδιέξοδα. Μόνο προσχεδιασμένες λύσεις.

proslalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου