Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

«Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.


Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις».

(Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών)

"Συνωμοσιολόγους" δεν μας έλεγαν οι "γνώστες" και "ορθολογιστές", όταν εδώ και χρόνια υπενθυμίζαμε τα παραπάνω; Ας δούμε λοιπόν και την είδηση:
Τις τελευταίες "πινελιές" βάζουν στο σχέδιο για "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης" δέκα υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, με επικεφαλής τον Γερμανό, Γκίντο Βεστερβελε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής "Die Presse", η ομάδα των υπουργών τάσσεται σε άτυπη αναφορά της υπέρ της δημιουργίας Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης κατά τα πρότυπα των ΗΠΑ και της υιοθέτησης Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου.

Η υπουργική ομάδα βαδίζει στα... χνάρια της "σιδηράς κυρίας" της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έχει ζητήσει να αποκτήσει η ΕΕ ισχυρότερες εξουσίες σε κεντρικό επίπεδο για την διαχείριση των εθνικών προυπολογισμών.

Με βάση το γερμανικό δημοσίευμα, οι Ευρωπαίοι υπουργοί, ανάμεσά τους οι υπουργοί Εξωτερικών του Βελγίου, της Δανίας, της Ιταλίας, του Λουξερμβούργου, της Αυστρίας, της Ολλανδίας, της Πολωνίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, καθώς και εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης, προτείνουν να δοθούν περισσότερες εξουσίες στον πρόεδρο της Κομισιόν, ο οποίος θα είναι εκλεγμένο πρόσωπο και θα μπορεί να δημιουργεί την ειδική του κυβερνητική ομάδα.
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ: Δημιουργούνται οι "Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης", αρχικά με "οικονομικές αρμοδιότητες" που όμως σύντομα θα επεκταθούν, αφού το εγχείρημα "πετύχει".
Αποτέλεσμα, η ολοκληρωτική κατάργηση συνόρων, λαών, εθνοτήτων, εθνικών κυβερνήσεων και η υπαγωγή όλων των παραπάνω στην κεντρική υπερεξουσία των Βρυξελλών!
Κι όλα αυτά με - τι άλλο; - πρόσχημα την οικονομική κρίση που "επιδεινώνεται", άρα "πρέπει να βρεθεί μια λύση και τέτοια είναι μόνο η παγκόσμια διακυβέρνηση"!
Ακριβώς, παγκόσμια: Διότι οι χώρες της Ε.Ε είναι μόνο το πρώτο βήμα! Θα ακολουθήσουν ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Βόρεια Αφρική (γιατί άραγε έγινε η "Αραβική Άνοιξη";) και Ασία!
Τα γεγονότα τρέχουν. Και όποιος δεν τα βλέπει, είναι είτε τυφλός είτε οπαδός της νέας αυτής τάξης πραγμάτων που ετοιμάζουν τα σιωνιστικά ανδρείκελα.


Όπως βλέπετε, ήδη από το 1992 η Ε.Ε δείχνει τις προθέσεις της δημοσιεύοντας την παραπάνω αφίσα που απεικονίζει την "αναβίωση" του πύργου της Βαβέλ: Ξέχασαν (;) βέβαια να μας πουν ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ...!

hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου