Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»

Στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" (TV Μακεδονία) ο τιμηθείς απο την LGBT (Lesbian, gay, bisexual, and transgender) κοινότητα της Θεσσαλονίκης κ. Γαϊτάνος ξυμνεί "τον τσαμπουκά" της Χρυσής Αυγής ενώ ταυτοχρόνως δηλώνει πως δεν του αρέσει ο (νεο)ελληνικός λαός

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως εμείς δεν ανήκουμε σε εκείνους που λένε "πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι".

Ο κάθε νεοέλληνας αυτός δηλαδή που "θλίβει" τον κ.Γαϊτάνο έχει το δικαίωμα, να λέει σχεδόν ότι θέλει.

Ακόμα και ο ίδιος ο ...νεοέλληνας κ. Γαϊτάνος έχει το δικαίωμα να θεωρεί ως καταθλιπτική την ύπαρξη "νεοελλήνων" και ως "αντικαταθλιπτικό" φάρμακο δια "πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" τον τσαμπουκά της Χρυσής Αυγής ή το ...σπάσιμο κεφαλιών εγχρώμων λαθρομεταναστών πωλητών λαθραίων επίσης CD-DVD.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο παρ΄ ολίγον "άρχων πρωτοψάλτης" και ευτυχώς για τους πιστούς μόνο τραγουδιστής κ. Γαϊτάνος στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" του τηλεοπτικού σταθμού TV Μακεδονία.
Αν αντέχετε στις ...brutal συνεντεύξεις μπορείτε να δείτε και το παρακάτω αποσπασμα από τα όσα είπε ο κ. Γαϊτάνος στην προαναφερθείσα εκπομπή.



Επειδή μερικοί "θλιβεροί νεοέλληνες" να μην γνωρίζουν ποιός είναι ο κ. Γαϊτάνος παραθέτουμε το "βιογραφικό" του όπως το δημοσιεύει η γνωστήσε όλους μας "Βικιπαιδεία"

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι Έλληνας τραγουδιστής. Γεvvήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1967 στη Δράμα και μεγάλωσε στα Κοκκινόγεια της Δράμας, όπου και παρέμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια.

Έχει σπουδάσει στο Ελληvικό Ωδείo Αθηvώv και έχει πάρει πτυχίο Βυζαvτιvής και Ευρωπαϊκής μουσικής. Δάσκαλος του ήταν ο Μανώλης Χατζημάρκος. Βαθειά επηρεασμένος από την Βυζαντινή μουσική, έχει παρουσιάσει μια σειρά δίσκων με εκκλησιαστικά έργα και ύμνους.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του είναι η συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη σε διάφορες συναυλίες αλλά και στον δίσκο "Πολιτεία Δ'" το 1996 σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Στην διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας υπηρέτησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής του ιδρύματος “Καρίττειον Μέλαθρον”.

Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Αναντ Ζαμί, μετανάστη δεύτερη γενιάς από τη Αγκόλα, με τον οποίο έχουν συμμετάσχει και στη δισκογραφία στο τραγούδι "Αγέρας, Έρωτας κι αρμύρα". Έχει παλέψει για την νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από το ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Για τον αγώνα του αυτό τιμήθηκε από την LGBT κοινότητα της Θεσσαλονίκης.


klassikoperiptosi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου