Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Της αποστασίας γίνεται.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πατριώτης, τον έλεγαν Μητσοτάκη. Αυτός ο πατριώτης με το που πήγε να σώσει την χώρα εμφανίστηκε ένας άλλος πατριώτης ο Αντώνης. Ο Αντώνης είναι αποστάτης λέει ο Μητσοτάκης γιατί μου έριξε την κυβέρνηση.

Ο Αντώνης ο πατριώτης, ο αποστάτης, αφού έριξε την Κυβέρνηση για πατριωτικούς λόγους έφτιαξε ένα κόμμα την Άνοιξη. Αφού τον στήριξαν διάφοροι φίλοι του επίσης πατριώτες επιχειρηματίες πχ Σωκράτης και σια το έκλεισε το κόμμα για πατριωτικούς λόγους.

Στο μεταξύ ένας άλλος πατριώτης, για το καλό της Πατρίδας, έφτιαξε και αυτός ένα άλλο κόμμα, το Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών. Το κράτησε κάποια χρόνια αλλά χάθηκε και αυτό μέσα στην πολύ ελευθερία του. Έτσι και ο Αβραμόπουλος, που δεν τον είπαν αποστάτη, γύρισε ξανά στην ΝΔ.

Έλα όμως που εκεί ήταν η κόρη του άλλου που του είχε ρίξει την κυβέρνηση, τι να έκανε ο αποστάτης αναμετρήθηκε με την κόρη του πατριώτη. Έχασε η κόρη του πατριώτη, η Ντόρα και έτσι ο αποστάτης, ο πατριώτης, ο Αντωνάκης πήρε το κόμμα, έτοιμη πελατεία, μαγαζί γωνία.

Τι να κάνει η πατριώτισσα Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια έφτιαξε δικό της κόμμα. Τόσοι πατριώτες υπάρχουν στην Ελλάδα, τι διάολο, θα με στηρίξουν είπε. Τελικά δεν υπήρξαν πολλοί πατριώτες να στηρίξουν την πατριώτισσα και αποφάσισε να επιστρέψει στην ΝΔ. Στην ΝΔ του πατριώτη, του αποστάτη. Με το που επέστρεψε η πατριώτισσα, ένας άλλος πατριώτης έφτιαξε δικό του κόμμα.

Ο Καμμένος με υψηλό το αίσθημα πατριωτισμού που τον διακατέχει έφτιαξε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Εκεί που η φιλοπατρία στο κόμμα ήταν στα φόρτε του επαναστάτησαν οι αποστάτες. Έφυγαν 5-6 και βάλε ακόμα, και ο αποστάτης ο Πάνος, που τον κατηγορεί ο Αντώνης ότι αποστάτησε, που αυτός με τη σειρά τους κατηγορεί αυτούς που αποστάτησαν από την ΝΔ τώρα αποστατούν και από αυτόν μπορεί να χαράξει την πατριωτική πορεία του κόμματος.

Ξεχάσαμε τον Κωστάκη της οικογενείας Καραμανλή, που μαζί με την Ντόρα και τον Αβραμόπουλο περιμένουν στην γωνία.

Αυτά με τους αποστάτες της ΝΔ. Αν πιάσουμε τους αποστάτες ΠΑΣΟΚ πρέπει να γράψουμε βιβλίο. Τις αριστερές αποστασίες δεν τις μετράμε, γιατί αριστεροί σαν τον Κουβέλη είναι δεδομένο ότι είναι πατριώτες.

Οι χρυσαυγίτες είναι δεδομένο επίσης ότι είναι πατριώτες.

Περιμένουν στον πάγκο οι πατριώτες Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης, Παπουτσής, Λαλιώτης, Μόσιαλος. Πιο δεξιά στον πάγκο Ντόρα, Κωστάκης, υπόλοιπο Καμμένου, διαγραμμένοι και ο ηγέτης που πήγε και θα μας έρθει πιο μορφωμένος, ο φωστήρας, Ο πατριώτης Γεώργιος Παπανδρέου.

Η Ελλάδα είναι το πιο κοντινό έθνος στην αραβική άνοιξη δήλωσε πρόσφατα ο εντολοδόχος της νέας τάξης.

Έχω καταλάβει ότι όλοι αυτοί είναι πατριώτες.

Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει. Ποιοι θα είναι οι εξεγερμένοι όταν έρθει η ελληνική άνοιξη;

Οι πατριώτες με τα δολάρια ή οι πατριώτες με τα ευρώ;

logiakaiskepseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου