Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργος Πατούλης: Το κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας που απειλεί όποιον γιατρό περιθάλπει Έλληνες!!! (Η φωτογραφία είναι από την Μύκονο...)

Πριν δείτε την είδηση (όπως κυκλοφορεί) ας κάνουμε δύο σκέψεις. Άσχετα με το αν κάποιος στηρίζει το οποιοδήποτε κόμμα ή όχι, η κίνηση του να δημιουργηθεί δωρεάν παροχή υγείας είναι κάτι το θετικό. Αν οι Αλβανοί ή άλλοι "μετανάστες" έστηναν ιατρείο μόνο για τους ομοεθνείς τους, δεν θα μιλούσε κανένας. Αλλά το "Μόνο για Έλληνες" ενοχλεί τις ευαίσθητες χορδές των αστών αντιρατσιστών των βορείων προαστίων και του Κολωνακίου...

Ας δεχτούμε όμως (έτσι για να γίνει κουβέντα) ότι οι γιατροί οφείλουν να περιθάλπουν τους πάντες χωρίς διακρίσεις - όπως συμβαίνει στην φαντασία των επαναστατών της Μυκόνου. Γιατί να υπάρχουν τότε οικονομικές διακρίσεις ή αν θέλετε κοινωνικός-οικονομικός ρατσισμός; Μπορείς να πας χωρίς χρήματα σε ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο ή ιατρείο; Εδώ στο δημόσιο δεν πας δωρεάν, εκτός αν είσαι ρομά ή λαθρομετανάστης...

Για άλλη μια φορά η υποκρισία και ο ανθελληνισμός ξεχειλίζει από τους αστούς και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως κεφάλαιο και αντιρατσισμός πάνε χέρι-χέρι και πως αριστερά και δεξιά είναι στην ουσία ένα μαγαζί με δύο... πόρτες.

Η είδηση:

"Αυστηρή προειδοποίηση σε όσους γιατρούς βοηθήσουν τη Χρυσή Αυγή να ολοκληρώσει τα ...όνειρά της περί δημιουργίας “Γιατρών με Σύνορα” - υπηρεσία αποκλειστικά για Έλληνες, απεύθυνε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ)!

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης με αφορμή την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να δημιουργήσει ένα σωματείο ονόματι... “Γιατροί με Σύνορα” όπου γιατροί θα προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες μόνο σε Έλληνες ασθενείς, διαμήνυσε πως θα τιμωρούνται όσα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου στηρίξουν αυτήν την προσπάθειά.
Εικότερα ο κ.Πατούλης υπογράμμισε ότι θα καταλήγει στο πειθαρχικό “όποιος παραβαίνει τον όρκο του Ιπποκράτη” Εκτός αυτού ο ΙΣΑ δε θα χορηγεί άδειες σε τέτοιου είδους προσπάθειες της Χρυσής Αυγής δεδομένου ότι είναι ο φορέας που δίνει τις άδειες για δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Πηγή: iatropedia.com"


ethel-sinadelfos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου